- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Günahı boynuna ben babadan şüpheleniyimZaten ben o gece burda çok gülünce çarpıldım mı nolduysa iflah olamadım.
Birimiz bi poh yedi o gece burda ama kim
Gülme çok ayıpskdkkddnfnAllah affetsin güldüm sen gülme arkadaşının zor durumuna
O evreninde alacağı olsun.Evren sana mesaj veriyor yatma diye
Karşı apartmanda bi teyze 9 dan beri temizlik yapıyor. Yani ben 9 da kalktım o zaman gördüm belki önceden başladı. Doğru söyleyin kim o kesin bu sayfadan.
Nası ihtiyacım var şöyle bi yerde oturmaya
Nası ihtiyacım var şöyle bi yerde oturmaya
Maliymiş bakKarşı apartmanda bi teyze 9 dan beri temizlik yapıyor. Yani ben 9 da kalktım o zaman gördüm belki önceden başladı. Doğru söyleyin kim o kesin bu sayfadan.
Sabah sekizden beri bi iş yapmışım bi iş yapmışım daha kıçım koltuk görmedi
Yav he heee kesinNe var musluk bizde 1 de başlarız 2 saate cıncık gibiyik
Nego da 50 kilo sanki heBen bi baktım da beni taşımaz diye şey etmedimnego kendine göre koymuş
Ay sesli gülüyorum resmenAktif Lora ölümü gör evin temizse
Halin var mı yarışalım mı 🏎
MaliymişGünahı boynuna negodan şüpheleniyorum
Aman boşver Bonus sonra yine pislenecekNe var musluk bizde 1 de başlarız 2 saate cıncık gibiyik
Yazıklar olsun sana aramızda sessiz sessiz takılıp arkamızdan mı vurdunSabah sekizden beri bi iş yapmışım bi iş yapmışım daha kıçım koltuk görmedi
Maliymiş bakmali sana teyze diyor musluk
Halin var mı yarışalım mı 🏎
Bulaşık makinem dün itlik yaptı 5 kere çalıştırdım deterjanı almadı gece bida denedim yıkamış o yıkanan kadar tezgahta doldu dolaplarda silincek benim işim uzun bugünBebeyim seni bekliyodum