Düzenli Evimiz & Hayatımız

Limonsuzzcay Limonsuzzcay bana uygun emojin var mı şu farklı olanlardan 😂
Topiği inceleyen teo
phil_25-gif.1319561

İşte o işte o gözüme çok kötü görünüyor bende inanmıyom o antibiyotik muhabbetine. Bide benim kp bozulan peynirleri atmıyor yiyor neymiş Erzurum lular özellikle böyle yiyor demezmi halbuki yediği bozuk beyaz peynir :kusmuk:
Yok bozuk değil.

Dünyaca ünlü küflü peynirler var rokfor gibi tonla para bide :) bu bozuk değil kendi içinde fermente oluyor o yüzden faydalı.

Ben bugun pek bi iş yapmadım yani ortada bişey yok ama cok yoruldum hiç iş dağınıklık bitmiyor 😏

Oruc değilim kızımla kendime kahvaltı hazırladım topladım bulaşıkları makinaya dizdim
Balkonu süpürdüm sildim düzenledim patates sogan sepetlerini yıkadım
Mutfagı süpürdüm
Pasta yaptım
Yemek yaptım iftardan sonra bulasıkları makinaya dizdim çay içtik makina yıkandı sabah dizerim artık
Kızı banyo yaptırdım banyoyu yıkadım

Selamün aleyküm hanımlar herkese hayırlı Ramazanlar. Rabbim hakkıyla bu ayı değerlendirebilmeyi nasip etsin. sağlık haberimi vermek için geldim. Çok şükür ailecek atlattık. Dualarınız iyi dilekleriniz için teşekkür ederim 🌺. Ancak bu süreçte çocukların huyları çok değişti özellikle oğlum. Şu aralar onunla ilgileniyorum. Inşallah daha iyi olacağız

Bugün yaptıklarıma
Yok bozuk değil.

Dünyaca ünlü küflü peynirler var rokfor gibi tonla para bide :) bu bozuk değil kendi içinde fermente oluyor o yüzden faydalı.
Erzurum kinin bozuk olmadığını biliyorum ama bizimkinin yedikleri bozuk küflü kaşar ve peyniri diyom

Günaydın kızlar
Ödevlerim
Evi tümden süpürüp silecem
mutfak halısınıda kaldırıp altını da silecem
İnce toz alacağım
Tuvalet banyo balkon yıkanacak
Çocukların gardropları düzlenip silincek
Küçük balkonum düzenlenecek
2makine çamaşır yıkanacak

Manevi ödevlerim
Kuran okumak
Namaz kılmak