- 18 Şubat 2018
- 830
- 3.412
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcısı olsun Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahŞimdi konuştum canım 46 ymis yaşı iyi değil demişler eşi çocukları da pozitif eşide kötü olmuş dün tüm ciğeri sarmış demişler Allah büyük aminn canım inşallah
Aminn canım inşallahAllah yardımcısı olsun Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah
Geçmiş olsun Allah iyiliğini versin insallahBende iş yaptım ama çok canım sıkıldı kuzenim kovid pozitifti yoğun bakıma almışlar uyutuyorlar mış
Sağol canımBence güzel düzenli olmuş beğendim
Çok üzüldüm Allah şifa versin tez zamandaŞimdi konuştum canım 46 ymis yaşı iyi değil demişler eşi çocukları da pozitif eşide kötü olmuş dün tüm ciğeri sarmış demişler Allah büyük aminn canım inşallah
Anladım canım şifa olsun inşallahCanım Allah razı olsun ablaları yengeleri okuyorlar baya okumuşlar bende elimden geldiğince okudum destek isterlerse haber ederim inşallah
Kontrolünde bi sıkıntı yoktur inşallah canım gözümüz seni arıyor yahu Allah eksikliğini göstermesin❤ geldim süpürgecim
Kontrolünde bi sıkıntı yoktur inşallah canım gözümüz seni arıyor yahu Allah eksikliğini göstermesin
Allah şifa versin canım o ağrıyı bilirim benim de boynumda ve belimde var çok eğilip büküldüğümde belim sarma vs sardıysam boynum mahvediyor beni Ramazan geliyor inşallah hem şifa niyetine hem de sağlıklı beslenmek için bir vesile olurCiddi bişey yok dedi fıtık ağrısı vurur dedi ilaca devam hareketler verdi geçmezse tekrar beyin cerrahı ya da omurga kliniğine git dedi.
Önceki seferde dediki fıtıkların küçük bu kadar ağrı yapmaz
Ha bide kilo ver dedi tabiki
Bugün halledersin,bitince fotoğraf at motivasyon olsunSağol canım
3 dolap kaldı onları da yaptım mı salona geçeceğim. Arkadaş 18 Şubatta gelmiş o zaman geçici olarak şurda dursun ben kaldırırım dediğim şeyler hala orda hiç bişey yapmadın mı demesin diye onları halletmem lazım
Haberim yok canım,işi vardır gelir.Nego, bonus nerde haberin var mı?bi sıkıntısı yoktur inşallah
Allah şifalar versin hepsine canım Ya Şafi okuyalımŞimdi konuştum canım 46 ymis yaşı iyi değil demişler eşi çocukları da pozitif eşide kötü olmuş dün tüm ciğeri sarmış demişler Allah büyük aminn canım inşallah
İnşAllah geçer canımCiddi bişey yok dedi fıtık ağrısı vurur dedi ilaca devam hareketler verdi geçmezse tekrar beyin cerrahı ya da omurga kliniğine git dedi.
Önceki seferde dediki fıtıkların küçük bu kadar ağrı yapmaz
Ha bide kilo ver dedi tabiki
Gözün neden ağrıyor kiGözlerim ağrıyor dünden beri pek okumadım burayı geçmişi falan
İnşallah bakalım günlerdir hayalimdeki köpük banyosuna kavuştumBugün halledersin,bitince fotoğraf at motivasyon olsun
Tadını çıkarİnşallah bakalım günlerdir hayalimdeki köpük banyosuna kavuştum
Köpükler aşkınaaa