- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
Negom kitabı vardı kızın içinde pasta resmi var. Elinde geziyor pasta diye yoksa kekte yaptım kanmadı bücürCanım rulo pasta yapsana en kolayı,garanti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Negom kitabı vardı kızın içinde pasta resmi var. Elinde geziyor pasta diye yoksa kekte yaptım kanmadı bücürCanım rulo pasta yapsana en kolayı,garanti
Kokostar pasta da kolay oluyor hem pasta gibi görünüyorNegom kitabı vardı kızın içinde pasta resmi var. Elinde geziyor pasta diye yoksa kekte yaptım kanmadı bücür
Koşuyom mutfağa artık kısmetinde ne varsaKokostar pasta da kolay oluyor hem pasta gibi görünüyor
Hindistan cevizi yokmuş evdeKokostar pasta da kolay oluyor hem pasta gibi görünüyor
En bi sevdiğimKokostar pasta da kolay oluyor hem pasta gibi görünüyor
Ay yok hiç ütülemem bacım boş ver ya yatıp kırıştırdığımız şey ütülenir miFarkında olmadan maraton yapmışım 4 nevresim takımı ütüledim en sevdiğim (?)
Yooo gözüme bir şey kaçmadı sadece diyetteyimKokostar pasta da kolay oluyor hem pasta gibi görünüyor
Bence de bu herif beni kesin yakar,iyisi mi bengayımı sürüp oturayım uslu usluBende canom diyim cık cık cık
Bakış açısına bak heyt beee
Sende bu şans varken iyi düşün
Ben de diyetteyim 3 lehmecün gömdümYooo gözüme bir şey kaçmadı sadece diyetteyim
Çok severim ben onu
O nasıl diyet öyleBen de diyetteyim 3 lehmecün gömdüm
Kalori açığı diye bi zımbırtı var onu denemeye başladım bugün.bakim ya tığ gibi olurum ya da bidonO nasıl diyet öyle
Bugün başladım 1 temmuza kadar,ay bu sefer yapayım ya çok şiştim
Aa o neymiş bakıyım bendeKalori açığı diye bi zımbırtı var onu denemeye başladım bugün.bakim ya tığ gibi olurum ya da bidon
Çamaşır makinesini doldurdum çalıştırdım birazdan asıcamNevresimleri değiştirdim
Odaları topladım
Çöpleri boşalttım
Fırını çektim altını cifledim
Fırının içini dışını sildim mis gibi oldu
Tepsilerini yıkadım
Fırının ızgarasını da cifledim
2 takım çaydanlığı cifledim
4 tane tepsi cifledim
Tezgahı cifledim pırıl pırıl oldu
Tezgahın arkasını fayansları sildim
Buzdolabının dışını da cifle sildim
Bulaşık makinasını çalıştırdım
Bitince boşalttım
Bugün ne çok cif kullanmışım
Ben bundan yapıyorum hep çok kolay oluyor
Aa ne güzel tesadüf o saatlerde ben de iş yapıyoduumm. Günlerdir fırsat bulamamıştım bugün daha rahat olunca yaptım bişiler şükürMaraton isteeeyeeeeeennnn
Saat 16 ya kadar,kaçta kalkarsanız siz bilirsiniz
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina