- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Oysa dümdüz kahvaltı yapacaktım haşlanmış yumurta peynir ekşın çıkardılar başımaEvet evet salça diyince benim de aklıma pişi gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oysa dümdüz kahvaltı yapacaktım haşlanmış yumurta peynir ekşın çıkardılar başımaEvet evet salça diyince benim de aklıma pişi gelir
Nego Valla ben şok benimkide gel otur sonra yaparız diyor ama o sonra genelde hiç olmuyorOhh ohh maşallah maşallah ellerine sağlık. Valla benimki de bütün evi kırklar ama bulaşığa yemeğe hiç karışmaz. Ben de arada bulaşıkları alsa bulaşık makinesi boşaltsa istiyorum ama o da olur inşallah dur bakalım
Pişi ile bağlantıyı kuramadım
Benimki otur niye yapıyorsun der ama sonra yaparız demez ben yapmaya başlayınca mecbur yapar,önceden böyle değildi zamanla oluyorNego Valla ben şok benimkide gel otur sonra yaparız diyor ama o sonra genelde hiç olmuyor
KV ve görüncesi (hala) çaya geliyor. Maratonun gözüne vurdum ben. Akşam yazarım
okul telaşı başladııııı. şu an evden çıkmalıyım ana sınıfı için. evdekide uzaktan eğitimde. evi de hak getire artıkk bu aramavidelisiii sesin çıkmıyor
Pencere önlerini silmeyi alıyorum Nego3 mart ödevi
Pencere önlerinin tozunu almak,pervazlarında
Oyuncakları ayıklamak,düzenlemek
@samdan
terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
@Limonsuzzcay
@nnnadal
Anka
@Suskunhanim
cyd86
Biraz geç oldu ama sana da günaydın canım
Maaşallah, hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşaallahŞükür canım cuma kontrole gittim başlamıştı
Bakara suresi de aç bi yandanKafam bozuk çamaşır suyu ve yüzey temizleyiciyle bişeyleri unutmaya ihtiyacım var
Bakara suresi de aç bi yandan
Gelme şeytanın oyununa bi abdest al aç dinle canımBöyle canım darken aksine şeytan dürtüyo dinlemek istemiyorum ki
Gelme şeytanın oyununa bi abdest al aç dinle canım
Kaç gündür öyleyim,zorla motive olmaya sakinleşmeye çalışıyorum,derin düşünürsen çıkamazsın. Böyle zamanlardda sadece temel ihtiyaçları düşünmek lazım.Kafam bozuk çamaşır suyu ve yüzey temizleyiciyle bişeyleri unutmaya ihtiyacım var
Kaç gündür öyleyim,zorla motive olmaya sakinleşmeye çalışıyorum,derin düşünürsen çıkamazsın. Böyle zamanlardda sadece temel ihtiyaçları düşünmek lazım.
Kalk hadi maraton yapalım,namazı da unutmayalım,orda okunmamıştır daha galiba
Hadi kalk kalk kalk, ev işi maneviyat dahil. 14 de buluşalım tekrar
Nego m beni etiketlememişsin ödeve ayrıca maratona davet varr çeyrek geçe gidiyorum 2 buçukta burdayımPişi ile bağlantıyı kuramadım