- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun tuzlu suya koy ayağını bide yükseğe koy dinlensinGeçmiş olsun canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun tuzlu suya koy ayağını bide yükseğe koy dinlensinGeçmiş olsun canım benim
Hiç kalkamazmisim gibi bir his var. Üşenirim sanki gi.Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun tuzlu suya koy ayağını bide yükseğe koy dinlensin
Geçmiş olsun canımÖdevleri yaptım
Mutfak temiz
Odalar toplu
Dişim ağrıyor, başım ağrıyor, ağla ağla içim çıktı
Ufaklık öksürüyor
Viksledim yatırdım
Azıcık bdv ye bakiyim yatiyim
Geçmiş olsun canım. Çok mu ayakta kaldın?Ayaklarım ağrıyor gi tabanlarim şizede oluyor mu
He limonsuzum hergün ayaktayım. Birkaç gün üst üste olunca daha çok ağrıyor sanki.Geçmiş olsun canım. Çok mu ayakta kaldın?
Ya kıyamam neden ayaktasın kuzum. Yazdıysan görmedim.He limonsuzum hergün ayaktayım. Birkaç gün üst üste olunca daha çok ağrıyor sanki.
Yattığın yerde ayağını yükseğe koy kalkmaHiç kalkamazmisim gibi bir his var. Üşenirim sanki gi.
Bilmiyom ki çocukların peşinde onlar dağıtıyor ben topluyom.Ya kıyamam neden ayaktasın kuzum. Yazdıysan görmedim.
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Tamam Zeynebim o olur bak süpermişYattığın yerde ayağını yükseğe koy kalkma
Valla sende üç çocuk Allah yardımcın olsunBilmiyom ki çocukların peşinde onlar dağıtıyor ben topluyom.
Ben kaldırdım oyuncakların çoğunu rahat ettim canım sende kaldırBilmiyom ki çocukların peşinde onlar dağıtıyor ben topluyom.
Allah razı olsun canımValla sende üç çocuk Allah yardımcın olsun
Dolap içleri hergün dökülüyor. 1.5 yaşındaki ilk önce bugün mutfak dolabını dökmüş ben başka iş görürken.onlari bütün odalara dağıtmış. Ben orayı toplarken don goynek cekmecesini dağıtmış. Onları toplarken adamın kravatları kemerleri çıkmış. Böyle böyle akşam oluyorBen kaldırdım oyuncakların çoğunu rahat ettim canım sende kaldır
Benim deli de fırın kapağını açıp üzerine çıkmayı öğrenmiş oradan da çekmeye bütün kaşık çatal lar yerde don goynek günde dört posta zaten kilit te takılmıyorDolap içleri hergün dökülüyor. 1.5 yaşındaki ilk önce bugün mutfak dolabını dökmüş ben başka iş görürken.onlari bütün odalara dağıtmış. Ben orayı toplarken don goynek cekmecesini dağıtmış. Onları toplarken adamın kravatları kemerleri çıkmış. Böyle böyle akşam oluyor
Benim sadece bi dolabıma oldu kilit diğerlerine olmadı yaaSandalye ye çıkıp oraları assagi indiriyor gardrop içlerini. Ayakkabıliktan ayakkabılar çıkıyor hergün. Kilit alayım dedim ama henüz alamadım
He gi bugün teyzemle annem vardı bı baktım sütyeni sallaya sallaya geliyor.Benim deli de fırın kapağını açıp üzerine çıkmayı öğrenmiş oradan da çekmeye bütün kaşık çatal lar yerde don goynek günde dört posta zaten kilit te takılmıyor
Ay sesli güldüm benim delide söylemesi ayıp kız kardeşimin iç çamaşırını kafasına takip gelmiş ananem dayım varkenHe gi bugün teyzemle annem vardı bı baktım sütyeni sallaya sallaya geliyor.
O daha fenamis ha ha bende buna çok güldümAy sesli güldüm benim delide söylemesi ayıp kız kardeşimin iç çamaşırını kafasına takip gelmiş anneannem dayım varken