- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Yok yok negatif düşünme,tadını çıkarmaya bakAminnnn inş kızlar. Rüyamda kılıfsız yastık gördüm dedim kesin yine benşm sinirlerimi tepeme çıkaracaklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok negatif düşünme,tadını çıkarmaya bakAminnnn inş kızlar. Rüyamda kılıfsız yastık gördüm dedim kesin yine benşm sinirlerimi tepeme çıkaracaklar
Sildim süpürdüm hazır asker gibi bekliyorumYok yok negatif düşünme,tadını çıkarmaya bak
Hava çok güzel. Tam piknik yapmalık.
Piknik yapamayacağıma göre gideyim de işleri yapayım
Gerçeği görmek lazım bi yerdeBu realistlikle harcanıyor limonsuzum
Allah kolaylık versin canım güzel geçer inşallahYüzüme iyi arkamdan düşman arada soğuk savaş var herkes karşısından bekliyor adımı bişey olsa saç baş Dalıcaz
Ah canım ya geçmiş olsun ihlasın filan yıkama makineleri var halı yıkamacılar da gelip evde koltuk, yatak yıkıyorBenim günüm çok kötü başladı güzel geçer inşallah kızın çarşaflarını yıkamıştım. Akşam takmadan uyumuş kalmış ben de uyanırsa uyumaz bi daha diye uyandırmadım çarşafsız yatmıştı. ishal olmuş sabah kalktık saçı başı yatağın her yeri kaka içinde kızı yıkadım yatağı sildim ama içine emmiş hep yıkanması lazım yatağın bi de gitmiş o pis eşofmanı bi daha giymiş ben yatakla uğraşırken bi daha yıkadım kızı
Hayrolsun inşallah canım kötüyü çağırmaAminnnn inş kızlar. Rüyamda kılıfsız yastık gördüm dedim kesin yine benşm sinirlerimi tepeme çıkaracaklar
Tühh kötü olmuşBenim günüm çok kötü başladı güzel geçer inşallah kızın çarşaflarını yıkamıştım. Akşam takmadan uyumuş kalmış ben de uyanırsa uyumaz bi daha diye uyandırmadım çarşafsız yatmıştı. ishal olmuş sabah kalktık saçı başı yatağın her yeri kaka içinde kızı yıkadım yatağı sildim ama içine emmiş hep yıkanması lazım yatağın bi de gitmiş o pis eşofmanı bi daha giymiş ben yatakla uğraşırken bi daha yıkadım kızı
Ohh içim açıldı
Burası da karlı gösteriyordu değişmiş,yağmur bile yok battaniyeleri attım ben de guneslensin diye balkona teleGece kar yağdı çok şükür,bu hafta yağarmış.Dolsun barajlar
Mevsimler kayıyor sanki
Ütüyü geceden yaptım sökük yok yakın zamanda dikmiştim ama kitaplık felaket halde bugün senin küre benim kitaplığı gördü galiba1 Mart Ödevi:
Kitaplık düzenlemek
Sökük vs dikmek,tamir etmek
Ütü yapmak
@samdan
terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
@Coolpeople
Birtekefem
@Brokilo
Anka
S Suskunhanim
Geldim yettim napacukterliksuu şu mübarek günde nerdesin sen hem ayın başı hem haftanın başı hem baharın başı daha bu 1 mart naapsın sana