- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay mutfağı toplamadan yatmiyorum gerçekten evin bereketi için de çok mühim bir mevzu, bir de dinen açıkta bir şey bırakmamak bulaşık bırakmamak gerekiyor diye biliyorum.Hic toplayamazsam makine falan almadiysa ters kapatıp üstünü örtüyorumAramızda yanlış anlayıp rehavete kapılanlar olmuş,buna açıklık getireyim
Mutfağı evi toplamadan yatmak yok,rüyanızda bööö derim yoksa
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Amazing family
Birtekefem
Devitamini
Anka
S Suskunhanim
Günaydın kızlar, Dink'in yapamadım ama bugün onu da halletmeye çalışacağım
GünaydınlarGünaydın hayırlı sabahlar
Adamın dibisin negom tam yapacağım işlerdi hepsi1 Mart Ödevi:
Kitaplık düzenlemek
Sökük vs dikmek,tamir etmek
Ütü yapmak
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Amazing family
Birtekefem
Devitamini
Anka
S Suskunhanim
Günaydın canım,kolay gelsinGünaydın hanimlar
Bugün yapacaklarim;
Alışveriş
Toz alma
Evi supurme silme
Yemek var belki ekleme yaparim
Ders- spor
Disari cikcagim icin ne kadar zamanim kalir bilmiyorum su an.
Yanlarında kp eşantiyonu bir deÇamaşırları çırpa çırpa katlamak gibi bir huzur mu,kaynana görümce ikilisi geliyor kolay değil
Mevsimler değişti negom 2018 in kışıyla 2021 kışının arasında dağ gibi fark var.Gece kar yağdı çok şükür,bu hafta yağarmış.Dolsun barajlar
Mevsimler kayıyor sanki
Ne zamandır ertelediğim ütüyü yapayım artık bari1 Mart Ödevi:
Kitaplık düzenlemek
Ütü yapmak
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Amazing family
Birtekefem
Devitamini
Anka
S Suskunhanim
Allah razı olsun canımGünün esması El Ahir, 801 adet zikredebilirsiniz
EL-AHİR ; Bütün eşyadan sonra baki kalacak olan demektir.
Ebced değeri ve zikir saati:EL-AHİR isminini zikri(801) adettir.Zikir saati Merih, günü Salı’dır.Bir hesaba göre de zikir saati Zühre ,günü cuma’dır.
Özellikleri ve bazı faydaları:
Kaynak Arif ARSLAN (Esmaül Hüsna’nın keşfi) Mutluluğun Şifresi
- Her gün (100) kere zikreden kimsenin kalbinden,Allah’tan alıkoyan dünyalık zevk ve eğlencelere ait duygu ve düşünceler,bağlılıklar sevgiler ve muhabbetler çıkar.Sadece Allah rızasına ait olan duygu ve düşünceler kalır.
- her gün (77) defa okuyan kimse,Allah’ın izni ve keremiyle amel-i salih ve takvaya ulaşır,akibeti hayır olur.
- Bu ismin belirtilen saatte belirtilen miktarda okunması zalimleri ve zorbaları ıslah eder,yoldan çıkmışları yola getiri.Islah olması için üzerine okunan kimse istenilen yola gelmezse helak olur.Çünkü bu isim beddua ve kahır isimlerindendir.
- “YA EVVELÜ-YA AHİR” isimlerini her sabah (838) kere okuyan kimse,bütün düşmanlarına galip gelir.
- her iki ismin vekfini yapıp tabağa yazıp,üzerine yine her isim birden (838) defa okunsa,sonra temiz su ile silinerek,konuşamayan veya herhangi bir nedenle dili tutulmuş veya kekmelik bulunan bir kimseye bu vekfi de üzerinde iken, 7 gün veya 21 gün içirilirse,Allah’ın izniyle ,bu ismler hürmetine kısa zamanda dili çözülür ve şifaya kavuşur.
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Amazing family
Birtekefem
Devitamini
Anka
S Suskunhanim
Allah kolaylık versin canım,huzurlu geçer İnşallahYanlarında kp eşantiyonu bir de
Allah kolaylık versin canım,huzurlu geçer İnşallah
Çok mu kötüler ki keşke benimkiler de gelse. Kayınvalide çocuklara baksa görümcemle temizlik yapsak köpük köpük yıkayasım var her yeriYanlarında kp eşantiyonu bir de
Çok mu kötüler ki keşke benimkiler de gelse. Kayınvalide çocuklara baksa görümcemle temizlik yapsak köpük köpük yıkayasım var her yeri
Gerçekten inanamıyorum dün akşam eşime yarın sökükleri dikicem demiştim1 Mart Ödevi:
Kitaplık düzenlemek
Ütü yapmak
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Amazing family
Birtekefem
Devitamini
Anka
S Suskunhanim
Aminnnn inş kızlar. Rüyamda kılıfsız yastık gördüm dedim kesin yine benşm sinirlerimi tepeme çıkaracaklarAllah kolaylık versin canım,huzurlu geçer İnşallah
Yüzüme iyi arkamdan düşman arada soğuk savaş var herkes karşısından bekliyor adımı bişey olsa saç baş DalıcazÇok mu kötüler ki keşke benimkiler de gelse. Kayınvalide çocuklara baksa görümcemle temizlik yapsak köpük köpük yıkayasım var her yeri