- 10 Mayıs 2019
- 4.021
- 11.070
Ben beyazını da hamurun icine katıyorum öyle de yapabilirsinYaaa bazen poğaça falan yapınca beyazını atıyordum yüzüme süreyim bundan sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben beyazını da hamurun icine katıyorum öyle de yapabilirsinYaaa bazen poğaça falan yapınca beyazını atıyordum yüzüme süreyim bundan sonra
Ay bonus akşamdan beri kızım her şeye zırıl zırıl sinirlerimi bozdu tat bırakmadı her şeye ağlıyor derdini anlasamBugün ödev maskeydi ama ben yine cuma gecesi hatırlatması yapim.
Salı-Cuma bakım gecesi yapıyoruz.
En başta maske cilt bakımı ve diğer bakımsız alanların hepsi.
Ben maske yapmıycam makineyle temizliycem 2 tur sonrada alovera sürücem
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
@mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Coolpeople
@Birtekefem
@Brokilo
A Anka
@Suskunhanim
Dolunaydan bütün çocuklar kafayı yediAy bonus akşamdan beri kızım her şeye zırıl zırıl sinirlerimi bozdu tat bırakmadı her şeye ağlıyor derdini anlasam
Ben pek anlamıyorum bu işlerden tarif ne derse harfi harfine uyarım hatta bu tarifle 10 tane çıkardım derse hamuru tartar 10 a böler gram gram tartarım her bezeyiBen beyazını da hamurun icine katıyorum öyle de yapabilirsin
Okudunuz mu? Oluyo ya sebepsiz gini görünüyo bize kimbilir neyden etkileniyoAy bonus akşamdan beri kızım her şeye zırıl zırıl sinirlerimi bozdu tat bırakmadı her şeye ağlıyor derdini anlasam
Ay umarım yoksa çekilmiyor valla her şeye inatlaştı her şeye ağladı bu geceDolunaydan bütün çocuklar kafayı yedi
Ben pek anlamıyorum bu işlerden tarif ne derse harfi harfine uyarım hatta bu tarifle 10 tane çıkardım derse hamuru tartar 10 a böler gram gram tartarım her bezeyi
Ben de en küçüğü okuttum bu gün ocak bi arkadaş var gıyabında okudu sağolsun nazardan çatlayacak çocuk çok zor okudum dedi.Okudunuz mu? Oluyo ya sebepsiz gini görünüyo bize kimbilir neyden etkileniyo
Hahahha tarif verenin sözünden çıkmam diyosun yani Ben hep göz kararı yapıyorum puaçayı falan oda baya cok oluyor o yüzdenBen pek anlamıyorum bu işlerden tarif ne derse harfi harfine uyarım hatta bu tarifle 10 tane çıkardım derse hamuru tartar 10 a böler gram gram tartarım her bezeyi
Anladım canım yumurta da hiç denemedim denemek istiyorum ama eşim kokuya cok hassas şimdi yumurta kokuyon der durur ondan korkumdan denemedim hiç ama bazen erkenden sızıp Kalıyor o zaman deneyecem
Çok olursa beze yapıyorum ama tek yumurtayı atıyordum valla ben onu krem kıvamına gelene kadar çırparım kokusu çıkar inşallah çok çırpıncaŞu an beyazını sürseydim sarıyı kaseyle dolaba koycaktım sabah pişirmek için.
İçine koymuyosan böylede kullanırsın kuzum ziyan olmasın
Maalesef benim gözümde öyle bi özellik yok çocuklar olmasa uğraşmam bileHahahha tarif verenin sözünden çıkmam diyosun yani Ben hep göz kararı yapıyorum puaçayı falan oda baya cok oluyor o yüzden
Kac yaşında kızım canm diş dönemi falan mı acabaAy umarım yoksa çekilmiyor valla her şeye inatlaştı her şeye ağladı bu gece
Çook teşekkür ederim içiyorum kahve şimdi sonra sürcem yüzüme karbonatta koyarm biraz. O zaman korkmuyorsa birdaha ki bakım gününe yumurta sürerimBeyazı mutlaka dene sıfır koku oluyor kokan sarısı zaten.
Kahveyi pişirip soğuyunca içine karbonatı karıştırıcam kavanoza koyucam bozulmuyormuş.
Duştan önce 2 dk ovalaya ovalaya sürüp öyle yıkanılıcak.
Pilingte yapmış olucak üstten üstten
Çok olursa beze yapıyorum ama tek yumurtayı atıyordum valla ben onu krem kıvamına gelene kadar çırparım kokusu çıkar inşallah çok çırpınca
Maalesef benim gözümde öyle bi özellik yok çocuklar olmasa uğraşmam bile
Rüşur taşı aldım ben bi de baya kararmalar geçiyor yüzümde. Düzenli kullansam daha çok faydası olurdu belki.
Oyy beyaz çikilatmı o afiyet olsun