- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.450
Dolaşmaya gittik bugün negom bir iki parça kıyafet aldım kendimeterliksuu nerdesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dolaşmaya gittik bugün negom bir iki parça kıyafet aldım kendimeterliksuu nerdesin
Dizi izliyorum benAkşam maratoncusu var mı
Kırmızı oda miDizi izliyorum ben
EvettKırmızı oda mi
Güle güle giyin canım hayırlı olsunDolaşmaya gittik bugün negom bir iki parça kıyafet aldım kendime
Ben mutfak dumanAkşam maratoncusu var mı
Allah kabul etsin,bugün benimde tadım yok.Yarın ola hayrolaNego tesbihlerin hepsini çektim ❤
İyi değildim hiç gelemedim bugün. Ödevleride yapamadım evde bişeyde yapmadım. Şimdi tesbihlerimi bitirdim yazim dedim
Maşallahh maşallahh,yemekler de ocakda
İyi yapmışsın canımsıkılıyorDolaşmaya gittik bugün negom bir iki parça kıyafet aldım kendime
Hayrolsun inşallah canım önemli bir şey yoktur inşallahAllah kabul etsin,bugün benimde tadım yok.Yarın ola hayrola
Maşallahh maşallahh,yemekler de ocakda
İyi yapmışsın canımsıkılıyor
Allah kabul etsin,bugün benimde tadım yok.Yarın ola hayrola
Hayırdır canımAllah kabul etsin,bugün benimde tadım yok.Yarın ola hayrola
Ağrın mı var geçmiş olsunMr a girdim dün akşam geç saatte ondan sonra oldu geçmedi bi türlü.
Geçmiş olsun hayırdır inşallahMr a girdim dün akşam geç saatte ondan sonra oldu geçmedi bi türlü.
Sonuç ne zaman çıkacak canım?Mr a girdim dün akşam geç saatte ondan sonra oldu geçmedi bi türlü.
Geçmiş olsun önemli birşey yoktur inşallahMr a girdim dün akşam geç saatte ondan sonra oldu geçmedi bi türlü.
Ağrın mı var geçmiş olsun
Geçmiş olsun hayırdır inşallah
Sonuç ne zaman çıkacak canım?
Geçmiş olsun önemli birşey yoktur inşallah