Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu sonuçDinlendiğimi sanıyodum ama öyle uyku bastı ki... ayakta bekledim 1 saat o beni fena yaptı
Ne oldu sonuç
Bıyık takmisiniz banaBuluruz birlikte
Gel hoşgeldin hoplatması
Ne cekiyonuz gi hani en tesbikli ben idimterliksuu sen yokken topik iman power hergün tesbih çekiyoruz burda hey yavrum
Can negom çok sevildiğini bil unutmaNeler yaptım:
Nevresim değiştirdim
Yatakları düzelttim
Çamaşır katladım, yerleştirdim
Kahvaltı hazırladım
Makineye çamaşır attım
Duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnn
13:30 da büyüüüük maraton var.
Dıtdıdı dıttttttttttt
@samdan
terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Coolpeople
Birtekefem
@Brokilo
A Anka
@Suskunhanim
[/QUOTE]
Siz gidin bende geliyorum yetişirim size yarım saatlik maraton veriyorum kendime Allah ne verdiyse gireceğim şimdi dışarıdan yeni girdim eve
Basıyoruz çamaşır suyunu sonra sil yavrum silBaza altim cok düzenli
Fayans aralarini nasil beyazlatiyoruz
Muhakkak kullan canım insülin direnci dile basit gelse de pankreasın aslında gereğinden fazla insülin salgılaması demek Allah korusun pankreas hastalıklarına kadar götürürmüşGlifor verdi daha öncekileri bıraktığımı söyledim bırakma kullan dedi d vitamini verdi zaten alıyodum ama unutuyorum annemden sonra düzenli almam lazım
Ne cekiyonuz gi hani en tesbikli ben idim
Başlim akşam inşallah bırakmıycamMuhakkak kullan canım insülin direnci dile basit gelse de pankreasın aslında gereğinden fazla insülin salgılaması demek Allah korusun pankreas hastalıklarına kadar götürürmüş
Başta zorlarsa hapı yarım kullandırıyorlar bende de sınır çıkmıştı istersen hap vereyim yarım doz kullan istersen beslenmene dikkat ederek aş demişti zayıflayınca gitti şükürBaşlim akşam inşallah bırakmıycam
Ya da derzmatik çıkmış ince çizgi şeklinde sıkıyor etrafa sıçrarsa hemen sildin mi iz bırakmıyor onu deniyoruz SaricivcivcikcikBasıyoruz çamaşır suyunu sonra sil yavrum sil
Kaç mg yazdı canım 1000 likse ilk hafta ikiye böl istersen baya mide bulantısı yapıyor ilk hafta.Başlim akşam inşallah bırakmıycam
Kaç mg yazdı canım 1000 likse ilk hafta ikiye böl istersen baya mide bulantısı yapıyor ilk hafta.
Ben sıfırlandim. Hiç bir şey yapamıyorumÜç aylar tesbihi çekiyoruz senin kadar çekemeyiz zaten
Bende deneyeceğim onu. Çamaşır suyundan iyidirYa da derzmatik çıkmış ince çizgi şeklinde sıkıyor etrafa sıçrarsa hemen sildin mi iz bırakmıyor onu deniyoruz Saricivcivcikcik
Beni de alın yoldan size yetişirim yarım saatlik maraton veriyorum kendime