Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kandiriyolar mi hic yakistiramadim onlara
Online bir eğitim aldım 2 de başlıyor ama bugün olmaz yaaaDuyduk duymadık demeyinnnnnnnnnn
13:30 da büyüüüük maraton var.
Dıtdıdı dıttttttttttt
@samdan
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Coolpeople
@Birtekefem
@Brokilo
@Anka
@Suskunhanim
Allah bağışlasın canım bin maşallahEki Görüntüle 2789423
Herkese merhabaaa, tanıştırayım efendim, kızım Beyza
İlk 3 ayımız biraz zor geçti hatta ben hiç bitneyecek falan diyordum ama şükürler olsun kızım buyudu. Hâlâ günlerimiz kolay diyemem ama kızım artık bana gülümsüyor, agular yapıyor
Evim duzenini de yavaştan oturtmaya calisiyrium artık kızım izin verdiği müddetçe.
Bu arada herkesin mübarek 3 ayları hayırlı olsun, Rabbim bizleri sağlıkla Ramazan'a ulastirsin
Maşallahhhh. küççükkk böcüüüüüEki Görüntüle 2789423
İlk 3 ayımız biraz zor geçti hatta ben hiç bitneyecek falan diyordum ama şükürler olsun kızım buyudu. Hâlâ günlerimiz kolay diyemem ama kızım artık bana gülümsüyor, agular yapıyor
Evim duzenini de yavaştan oturtmaya calisiyrium artık kızım izin verdiği müddetçe.
Bu arada herkesin mübarek 3 ayları hayırlı olsun, Rabbim bizleri sağlıkla Ramazan'a ulastirsin
Maşallah maşallah pek güzel bir kızEki Görüntüle 2789423
negom saat 16.00 da rövanş alabilir miyimDuyduk duymadık demeyinnnnnnnnnn
13:30 da büyüüüük maraton var.
Dıtdıdı dıttttttttttt
@samdan
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Coolpeople
@Birtekefem
@Brokilo
@Anka
@Suskunhanim
Allahım günün şükrü bu güzellikEki Görüntüle 2789423
Kızı uyutuyorum inş uyursa maratona katılırım. Çok heyecanlıyım ilk defa maratonu kaçırmadım
İlk defa maratona katilcam cok heyecanlandım
Ayy ben de ayni seyi yazmaya gelmistim yolda senin mesaji gördüm
Ben yarı yolda koymam
Eki Görüntüle 2789423
6 dk çok heyecanlıyımBen yarı yolda koymam
Beni beni musluğunuSeni başkası sanıyorum ya hem nerde kandırmışım ulan
Ula hep kandırdınız beni. Terlik gelsinde yine kandırın :/
O saate Bonus düşer ağına hastaneden gelmiş olur
6 dk çok heyecanlıyım
Beni beni musluğunu
Ula hep kandırdınız beni. Terlik gelsinde yine kandırın :/
Valla rahatlattiniz beniKorkma canım. Parlatıcı nın rengi kalmış ya da çay rengi yeşile dönmüş çıkar her türlü.