- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
He valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He valla
Beni geçtin bu sefer kesinYaptıklarımı sonra yazarım dinlenim az başlıcam yine
Ayyyyy inanamıyorum. Zaman nasıl akıp gitmiş. Kocaman olmuuuuş Nazlı Beyza :)Eki Görüntüle 2789423
Herkese merhabaaa, tanıştırayım efendim, kızım Beyza
İlk 3 ayımız biraz zor geçti hatta ben hiç bitneyecek falan diyordum ama şükürler olsun kızım buyudu. Hâlâ günlerimiz kolay diyemem ama kızım artık bana gülümsüyor, agular yapıyor
Evim duzenini de yavaştan oturtmaya calisiyrium artık kızım izin verdiği müddetçe.
Bu arada herkesin mübarek 3 ayları hayırlı olsun, Rabbim bizleri sağlıkla Ramazan'a ulastirsin
Ben daha yeni geldimmm kaçırdım maratonu. Ama yavaştan mutfak ödevlerine başlıyorum inşallahHadi önce namaz,sonra maraton
Allah bağışlasın canım bin maşallah
Maşallahhhh. küççükkk böcüüüüü
Maşallah maşallah pek güzel bir kız
Allahım günün şükrü bu güzellik
Maşallahh süphanallah Allah nazarlardan korusun bu balı
Amiiinn hoşgeldin maşallah yavruya pek güzel
Ayyyyy inanamıyorum. Zaman nasıl akıp gitmiş. Kocaman olmuuuuş Nazlı Beyza :)
Maşallah Allah bağışlasınEki Görüntüle 2789423
Herkese merhabaaa, tanıştırayım efendim, kızım Beyza
İlk 3 ayımız biraz zor geçti hatta ben hiç bitneyecek falan diyordum ama şükürler olsun kızım buyudu. Hâlâ günlerimiz kolay diyemem ama kızım artık bana gülümsüyor, agular yapıyor
Evim duzenini de yavaştan oturtmaya calisiyrium artık kızım izin verdiği müddetçe.
Bu arada herkesin mübarek 3 ayları hayırlı olsun, Rabbim bizleri sağlıkla Ramazan'a ulastirsin
Allah razı olsunMaşallah Allah bağışlasın
Hayırlı olsun canım bebiş sağlıkla gelsin inşallahVuramayacan kırbacı 7 ay rahatım lohusalık filan derken 2022 ye kadar rahatım galiba
Çok sağol canımHayırlı olsun canım bebiş sağlıkla gelsin inşallah
Yok kız geçememBeni geçtin bu sefer kesin
Kız senşn. Bulaşık makinende varmış neden bulaşık birikiyor o kadar ben Yok sanıyordumYerler silinecek sadece onu da sonra yaparım yoruldum valla
Nerde birikiyor nerde gördün iftiraYok kız geçemem
Kız senşn. Bulaşık makinende varmış neden bulaşık birikiyor o kadar ben Yok sanıyordum
Önce bi eline sağlık de bi tebrik et bi beğene bas bu ne daaaa
Ohh mis.Bu güzelliği pırıltıyı bozmayalım lütfenYerler silinecek sadece onu da sonra yaparım yoruldum valla