Ben de farmasinin siyah maskesini yapacağımSiyah kömür maskesi süreceğim senin hatırına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de farmasinin siyah maskesini yapacağımSiyah kömür maskesi süreceğim senin hatırına
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve tarifime geçiyorum.Öksürüğüme kesin çözüm söyleyene benden madalya
Siyah kömür maskesi süreceğim senin hatırına
bende bi kömür maskesi yapim dedim icimdenBen de farmasinin siyah maskesini yapacağım
3 gündür bakımsızlıktan ölüyordum bugün bir banyo yaptım elim yüzüm açıldı vallaNegom yüksek müsadenle bakım gecemize herkesi davet edim dedim. Ben o an gece burda olanlarla yapıyodum ama göremeyenler çirkin mi kalsın zinhar içim el vermez.
Geleneksel salı-cuma bakım gecesi hatırlatması. En basitinden yüz maskesi yapıyoruz o kesin.
Ona ek olarak bakıma ihtiyacı olan yerlerinize bakabilirsiniz.
Ayrıca evdeki envai çeşit nesneyi bigudi diye kullanıp bukle yapabilirsiniz.
♀
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
@Limonsuzzcay
@nnnadal
Amazing family
@Birtekefem
@Brokilo
A Anka
@Suskunhanim
Onur konuğu C Calcifer
Nazik davetin icin tesekkur ederim canimNegom yüksek müsadenle bakım gecemize herkesi davet edim dedim. Ben o an gece burda olanlarla yapıyodum ama göremeyenler çirkin mi kalsın zinhar içim el vermez.
Geleneksel salı-cuma bakım gecesi hatırlatması. En basitinden yüz maskesi yapıyoruz o kesin.
♀
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
@Limonsuzzcay
@nnnadal
Amazing family
@Birtekefem
@Brokilo
A Anka
@Suskunhanim
Onur konuğu C Calcifer
Dünden beri hafif hafif öksürük var,bronşitli günlerim gibi olmaya başladı,tırsıyorum
Hatmi çiçeği vardı onu mu içsem,zencefil zerdeçallı bal yedim
Ayy canim koronadan sonra ablamda da kaldı ya hatta o bayagı kötü su an doktora gitti nodül var cigerlerinde demişler. Genelde virüs gecirenlerde bu sekilde olabiliyomus.Öksürüğüme kesin çözüm söyleyene benden madalya
Yettim durun pasta börek le uğraşıyordum. Ben yımırta mi sürsem yine napsam kiNegom yüksek müsadenle bakım gecemize herkesi davet edim dedim. Ben o an gece burda olanlarla yapıyodum ama göremeyenler çirkin mi kalsın zinhar içim el vermez.
♀
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
@Limonsuzzcay
@nnnadal
Amazing family
@Birtekefem
@Brokilo
A Anka
@Suskunhanim
Onur konuğu C Calcifer
Misafirlerim var. Geç kalkarlar bende yatarım. Beni bırakın siz devam edinNegom yüksek müsadenle bakım gecemize herkesi davet edim dedim. Ben o an gece burda olanlarla yapıyodum ama göremeyenler çirkin mi kalsın zinhar içim el vermez.
♀
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
@Limonsuzzcay
@nnnadal
Amazing family
@Birtekefem
@Brokilo
A Anka
@Suskunhanim
Onur konuğu C Calcifer
Kırışıklık için etki etmez mi diyorsun.Canım ben perdeleri diktirdiğimde perdeciden istedim artık perde kumaşından veriyorlar aşağı fotoğraf ekliyorum kırışma değil de daha çok hassas olduğu için makine lastiğine takılıp yırtılmasın diye kullanıyorum kırışmaması için katlayarak koymak yeterli diye biliyorum
Allah kolaylık versin canım
Eki Görüntüle 2788895
Misafirlerim var. Hem jalkarlar bende yatarım. Beni bırakın siz devam edin
Kırışıklık için etki etmez mi diyorsun.
Allah şifa versin canım kızım 2 yaşından küçükken öksürük şurubu vermezlerdi ben de cevizin iç zarı akciğere benziyor bir tutam kadar yarım çay bardağı suyla bir dakika kaynatıp İçine azıcık pekmez katıp içirirdim o zamandan beri ceviz zarını hiç atmam toplarımÖksürüğüme kesin çözüm söyleyene benden madalya
Viks sürüp sırtına gazete kağıdı yada kağıt koysan mi diye düşündüm ama yapmazsın galiba bilemedimÖksürüğüme kesin çözüm söyleyene benden madalya
Elbet kırışıyor canım ama keten tarzı değilse nemli astığında açılıyor kırışığıKırışıklık için etki etmez mi diyorsun.
Ben gideyim de yüzümü yıkayıp sonra beyaz kil maskesi yapayım. Peşinden cadı fındıklı toniğimle cildimi silip üzerine hyloridik asit sürüp en son kremleyip bitireyim. Yatmadan önce de kaş kirpik bakım yağımı süreyimNegom yüksek müsadenle bakım gecemize herkesi davet edim dedim. Ben o an gece burda olanlarla yapıyodum ama göremeyenler çirkin mi kalsın zinhar içim el vermez.
♀
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
@Limonsuzzcay
@nnnadal
Amazing family
@Birtekefem
@Brokilo
A Anka
@Suskunhanim
Onur konuğu C Calcifer
Bende burda yımırta mi sürsem maya mi sürsem diye düşünüyumBen gideyim de yüzümü yıkayıp sonra beyaz kil maskesi yapayım. Peşinden cadı fındıklı toniğimle cildimi silip üzerine hyloridik asit sürüp en son kremleyip bitireyim. Yatmadan önce de kaş kirpik bakım yapımı süreyim
Ben gideyim de yüzümü yıkayıp sonra beyaz kil maskesi yapayım. Peşinden cadı fındıklı toniğimle cildimi silip üzerine hyloridik asit sürüp en son kremleyip bitireyim. Yatmadan önce de kaş kirpik bakım yapımı süreyim
Maya tüylenme yapabilir dikkatBende burda yımırta mi sürsem maya mi sürsem diye düşünüyum