- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Bir dene canım,aslında bende denesemGardolap rutubet kokuyor ya :/ ne etsem bu dolaba. Eşimin deri ceketi var o mu yapıyor küflenmiş yine :/ şu nem alıcı kutular var onlardan alsam içine koysam mı? Kokuyu alır mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir dene canım,aslında bende denesemGardolap rutubet kokuyor ya :/ ne etsem bu dolaba. Eşimin deri ceketi var o mu yapıyor küflenmiş yine :/ şu nem alıcı kutular var onlardan alsam içine koysam mı? Kokuyu alır mı?
Bak bunu hiç beklemiyordum ama bayıldım süpersin17.30 da kahve içmeye bekliyorum,kahvesini yapan gelsin
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Amazing family
Birtekefem
@Brokilo
@Anka
Ben öyle bir kutu var bilmiyordum ama benimde eşimin bir ceketi sürekli küf oluyordu. Temizlesemde yine küf oluyor bende attım şimdi bir şey yokGardolap rutubet kokuyor ya :/ ne etsem bu dolaba. Eşimin deri ceketi var o mu yapıyor küflenmiş yine :/ şu nem alıcı kutular var onlardan alsam içine koysam mı? Kokuyu alır mı?
Kökten temizlikBen öyle bir kutu var bilmiyordum ama benimde eşimin bir ceketi sürekli küf oluyordu. Temizlesemde yine küf oluyor bende attım şimdi bir şey yok
Alalım negom nette var denemekte fayda var.Bir dene canım,aslında bende denesem
Ceketten olduğunu düşünmüyorum çok yoğun koku var. Ceket sanki dolap yüzünden küflenmiş gibiBen öyle bir kutu var bilmiyordum ama benimde eşimin bir ceketi sürekli küf oluyordu. Temizlesemde yine küf oluyor bende attım şimdi bir şey yok
Afiyet olsun canim❤17.30 da kahve içmeye bekliyorum,kahvesini yapan gelsin
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Amazing family
Birtekefem
@Brokilo
@Anka
Afiyet olsun canlar kaçırdım ben de su içiyorum17.30 da kahve içmeye bekliyorum,kahvesini yapan gelsin
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Amazing family
Birtekefem
@Brokilo
@Anka
O da olabilir ama benim çözümüm o oldu o yüzden yazdım ama belki dolabın arkası kuflenmistir seninAlalım negom nette var denemekte fayda var.
Ceketten olduğunu düşünmüyorum çok yoğun koku var. Ceket sanki dolap yüzünden küflenmiş gibi
Oh iyi iyi ödevden yırttımSenin mesajı okumadan ödev olarak verdim ama kaç gündür aklımdaydı
Canım mutfak olsun mu bulaşık makinesinin arkasını temizliyim diyordum ne zamandır.Eveeet yarın odak noktasına başlayalım,kim nereyi istiyor yazsın,çoğunluğa göre maddeleri yazayım.
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Amazing family
Birtekefem
@Brokilo
@Anka
Ben bu odak noktasını anlamadımEveeet yarın odak noktasına başlayalım,kim nereyi istiyor yazsın,çoğunluğa göre maddeleri yazayım.
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Amazing family
Birtekefem
@Brokilo
@Anka
Mutfağa odaklanmıştım ben ama yine odaklanabiliriz heryere odaklana bilirimEveeet yarın odak noktasına başlayalım,kim nereyi istiyor yazsın,çoğunluğa göre maddeleri yazayım.
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Amazing family
Birtekefem
@Brokilo
@Anka
17.30 da kahve içmeye bekliyorum,kahvesini yapan gelsin @samdan @terliksuu Bonus @Aktif Lora M Musluk Suyu @pawlover M merve_eymen Saricivcivcikcik @Feslegen Kokulu Nane Ataayemi zeynepyu mavidelisiii UcanSupurge @malipina @morkagit Ayla- Limonsuzzcay N nnnadal Amazing family Birtekefem @Brokilo @Anka
Bende bilmeden içmişim halbuki hiç sevmem kahve ama Bi nescafe yapmıştı eşim içelim diye tam senin çağırdığın vakitti17.30 da kahve içmeye bekliyorum,kahvesini yapan gelsin
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Amazing family
Birtekefem
@Brokilo
@Anka
Bonus un yerine de alkışlıyorumOdaları topladım
Bizim nevresimleri değiştirdim
Bulaşık makinasını boşalttım
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım makinayı doldurdum
Lavaboyu klozeti yıkadım
Çamaşırları astım
Sandığı boşaltmıştım dün, onları yerleştirdim
Bonus bonusum kullanmadığım eşarpları elden çıkardım
Odak noktamız mutfak olsun noluuuurrOdak noktaları tekliflerinizi not ediyorum,gece ya da sabah açıklıycam