Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O çay değil ki,limonlu sıcak suBide çayı çok seviyolar ya deli oluyorum bazen iki damla fazla dem koyuyorum bi çayın tadını alın ya diye
Off ucansupurge de lolipop çektirdi canımı zaten
Bu limonlu şekerden koca bi torba vardır zaten haricen her türlü akide şekeri çaya dahildir
O çay değil ki,limonlu sıcak su
Ben zıvanadan çıkmadan kahvaltımı yapayım,niyetimi bozucam yoksaBirbirleriyle senkronize içiyolar biri erken bitirdi diyelim kalkıyosun ya doldurmaya diğerleri o bardakta kalanı nasıl fondipliyo var ya kalkmışken onada koyalım diye.
Çayın yanında pestile sarılmış dut ceviz yada kete olursa oyyy
Ben zıvanadan çıkmadan kahvaltımı yapayım,niyetimi bozucam yoksa
Tüüm güçlerini kullan,kandır onuYeni doydum hamdolsun çay içiyorum işler duruyo eşime nasıl pusu kurarım diye düşünüyorum koltuğu çekermisinle başlayarak
Ders arası zevkli olmadı ki hem süpürge bağıracak hemde ben çocuklara şunu kaldırın valla hi bıktım diycem ders arası bagiramiyorumders arası süpürge planın ne oldu
Tekim kuzum odada.allahtan iki yatak var.ilk bir hafta birinde,diğer hafta da ötekinde yatcamO ne ya hu böyle saçmalık mı olur,bari dediğin gibi size versinler kendileri yapmıyorsa teksin dimi odada.
Her şartta güldürecek bir şey buluyorsun ula
bugünkü işimi yarıladım çok sükür.
yataklari topladim
evi havalandirdim
wc banyo temizledim
cocuklara kahvalti hazirladim
onlar kahvalti yaparlarken süpürdüm evi.
mutfagi da temizledim dolaplari dıştan sildim.
kendi kahvaltımdan sonra silme ve toz alma yaparim inşallah
çok battı ev gözümeSanki biriyle birlikte yapıcaktın
Benimde bu ara batıyor ev gözüme taşınasim varçok battı ev gözüme