Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yazmışım gııAmacıma ulaşmışım
Geçen kar yağdığında bunlardan yaptım bir sürükardan adam ailesi
Günaydın
Günaydın
Seni etiketleyecektim gelmişsin,geçmişe bakayım ne yazdın
Yazmamışsın sorayım o zaman ne durumdasınNe yazmışım gıı
Tamamdir ödev alındı16 şubat ödevi
Bulaşıklığı yıkamak ya da
Banyoda şampuan, lif koyduğumuz rafı temizlemek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
@mavidelisiii
malipina
@morkagit
@- Ayla
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@Nikinik
@Brokilo
@Birtekefem
@nnnadal
Ve Nego
Valla durumlar içgüveysinden hallice be kuzum.ne çarçafları değiştiren var ne temizlik malzemesi veren var. Allah'tan herif bikaç malzeme getirdi de tuvaleti duşakabini falan temizleyebiliyorum.viledayla kova istedik veremezlermiş biz karantinadaymışız.virüsten değil pislikten öldürücekler bizi.ikinci günü tepem attı mop kovasını falan çaldım bi güzel çamşırsuladım odayı sildim.bugün de artık lavaboya sıcak su doldurup içine omo falan dökerim ,ayak havlusu var onu kullanırım yerleri silmek içinYazmamışsın sorayım o zaman ne durumdasın
Şimdiye kadar yaptiklarim;
Dolma yapcam icini hazirladim o azcik suyunu cekene kadar oturdum kahve ictim.
Bu kadar
Yapacaklarim;
Yemek
Spor
Ders
Odalari havalandirip yatakları düzeltmek
Bazanin altini süpürmek
Lavabolari temizlemek
Aslinda toz alsam harika olur ama neyse dur bakalim
Mutfak su an daginik onu toplamam lazim gece toplayip yattim ne ara dagildi yine cildircam ya.
En sevmediğim iş birincisi toz almak ikincisi camasir katlamakToz alsam harika olura gülmüşüm allah affetsin
Süpürüp sildim de ne oldu boş ver,dün eski haline getirdiler
Belin nasıl oldu
O ne ya hu böyle saçmalık mı olur,bari dediğin gibi size versinler kendileri yapmıyorsa teksin dimi odada.Valla durumlar içgüveysinden hallice be kuzum.ne çarçafları değiştiren var ne temizlik malzemesi veren var. Allah'tan herif bikaç malzeme getirdi de tuvaleti duşakabini falan temizleyebiliyorum.viledayla kova istedik veremezlermiş biz karantinadaymışız.virüsten değil pislikten öldürücekler bizi.ikinci günü tepem attı mop kovasını falan çaldım bi güzel çamşırsuladım odayı sildim.bugün de artık lavaboya sıcak su doldurup içine omo falan dökerim ,ayak havlusu var onu kullanırım yerleri silmek için
Sağlık bakanlığını da aricam ballandıra ballandıra da şikayet edicem oteli
Kocan dağıtmıştırŞimdiye kadar yaptiklarim;
Dolma yapcam icini hazirladim o azcik suyunu cekene kadar oturdum kahve ictim.
Bu kadar
Yapacaklarim;
Yemek
Spor
Ders
Odalari havalandirip yatakları düzeltmek
Bazanin altini süpürmek
Lavabolari temizlemek
Aslinda toz alsam harika olur ama neyse dur bakalim
Mutfak su an daginik onu toplamam lazim gece toplayip yattim ne ara dagildi yine cildircam ya.
Valla durumlar içgüveysinden hallice be kuzum.ne çarçafları değiştiren var ne temizlik malzemesi veren var. Allah'tan herif bikaç malzeme getirdi de tuvaleti duşakabini falan temizleyebiliyorum.viledayla kova istedik veremezlermiş biz karantinadaymışız.virüsten değil pislikten öldürücekler bizi.ikinci günü tepem attı mop kovasını falan çaldım bi güzel çamşırsuladım odayı sildim.bugün de artık lavaboya sıcak su doldurup içine omo falan dökerim ,ayak havlusu var onu kullanırım yerleri silmek için
Sağlık bakanlığını da aricam ballandıra ballandıra da şikayet edicem oteli
Sen benim küçük oğlan nasıl pasaklı bilmiyorsun gerçi üçü de pasaklı bak aklıma geldi,sakızlı teyzeye bağlıycam şimdiİç güveysi gibi belim orda mecburiyetten duruyor eski haline gelemez ya nasıl gelir hiç silinmişle silinmemiş bir olur mu
Kıbrısı İstanbul dan şikayet mi edicenVer adını bende burdan şikayet edim temizlik zamanı ne demek vermemek ya
Çaydan soğudum şu anLimonlu erzurumlu çayı dediniz aklıma geldi.
Bizim akrabalarda bir arada oldu mu şuursuzca içerler limon olmaması baya ayıp gibi bişey yani kriz.
Bigün böyle içiyolar yine kafalar olmuş limondan sapsarı oda ne tek limon kalmış meğer ve onu zaten dilimlemişiz çayı içince o limonu yiyolar yenisini koyuyolar bide.
Koca koca kadınlar limon kabuğu emikliyo düşünün
Emdi bitirdiler e noldu daha ağızları yeni ıslanmış tabi komşudan bi tane aldık oda bitti.
Gelen misafire alınan lahmacunlar vardı onun salatasının içinde kalan limonları yıkadıkta az daha verdik emiklesinler diye.
Sor bi doymuşlar mı
Kıbrısı İstanbul dan şikayet mi edicen
Çaydan soğudum şu an