- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım yapamam ben hem abdest alıyorum beş vakit,zor yani.Valla mı kız al bir tane nude olanlarından sür daha bakımlı gösteriyor elleri
Tabi bende karantina da dışarıya çıkmadığım için sürebiliyorum böyle rahat rahat.
Kolay gelsin canımMutfağa odaklandım ben örtmenim
Dolapları indirdim içlerini sildim kızımda yardım ediyor
Baharatlık lari boşalttım makinaya attım
Mutfağı halledip diger işleri yapicam insallahhh
Allah iyilik versin yevrimNoolsun iyilik sağlık
Göç ne vakit
Sana iş çıktı tüh. Şükür ev buldun ya ne yapalımAllah iyilik versin yevrim
Göç işi haftaya kaldı sanırım
Kiracı temaslıymış karantinada.eşyaları da evde.haftaya gidip evi kırklicam gibi duruyo
Ya ben o evi her türlü ayrıntılı temizlicektim ama şimdi tam farz oldu artık bendeki de şans anam tam evi tuttuk dedik , akşamına adada kapanma kararı alındı tam dedik taşınma için izin çıkarır temizler taşınırız, bu seferde adam karantinaya düştü.çöle düşsem kutup ayısı kovalicakSana iş çıktı tüh. Şükür ev buldun ya ne yapalım
Vardır bir hayır mutlaka çikolatamYa ben o evi her türlü ayrıntılı temizlicektim ama şimdi tam farz oldu artık bendeki de şans anam tam evi tuttuk dedik , akşamına adada kapanma kararı alındı tam dedik taşınma için izin çıkarır temizler taşınırız, bu seferde adam karantinaya düştü.çöle düşsem kutup ayısı kovalicak
Adet günlerimde sürüyorum bende :)Yok canım yapamam ben hem abdest alıyorum beş vakit,zor yani.
Vardır bir hayır mutlaka çikolatam
haydaaaaa.....Çamaşır makinam bozuldu
Yaa tüh.Arıza ne?Çamaşır makinam bozuldu
Ya ben o evi her türlü ayrıntılı temizlicektim ama şimdi tam farz oldu artık bendeki de şans anam tam evi tuttuk dedik , akşamına adada kapanma kararı alındı tam dedik taşınma için izin çıkarır temizler taşınırız, bu seferde adam karantinaya düştü.çöle düşsem kutup ayısı kovalicak
Çamaşır makinam bozuldu