Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bonus öğleni kıldın mı
Vallahi yıldım. 7/24 ev topluyorum süpürüp silmeye bazen zaman ve halim kalmıyor. Yine dağınık yine dağınık.
Gülme gız
Bu kaçıncı napıyımGülme gız
İnsan psikolojik olarak da yoruluyor ya :/Çok geçmiş olsun canım neyiniz var
Eline sağlık
Çok geçmiş olsun kaç şiddeti
Aynu ya aynı tam şimdi onu düşünüyordum,yoruldum
Doğru söylüyorsun kıymet bilen mi var :/Bırak musluk toplama süpürme 2 haftadır siliyorumda noluyo belim kopuyo ağrıdan.
Bugün daha hiç bişey yapmadım bi kahvaltı bulaşığını koymuşum.
Bide alışverişe gittim markette kitleniyodu bi ara belim dedim heralde yürüyemiycem
Tereyagını nasıl yapıyorsun negom ne kadar kaymaktan ne kadar yag çıkıyorSaat 10 kadar kadar yaptıklarım
Yatakları düzelttim
Dağınıklığı topladım
Kahvaltı hazırladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Meyve sebze yıkadım
Wc temizledim
Çamaşırları topladım
Spor yaptım
Saat 10 dan sonra yaptıklarım
Kahvaltı sofrasını,mutfağı topladım
Öğlen ve akşam yemeklerini yaptım
Çamaşır katladım,yerleştirdim
Banyo lavabosunu temizledim
Öğlen yemeği yendi yine mutfağı topladım
Yatak odasında iki çekmece düzelttim
Tereyağı yaptım,çıkan bulaşıkları yıkadım
Dik süpürge ile üstten evi süpürdüm
5 hafta biriktirdim canım kaymağı.5 litre alıyoruz sütü.750 gr civarı,tartınca yazarım.Tereyagını nasıl yapıyorsun negom ne kadar kaymaktan ne kadar yag çıkıyor
bu ara bende böyle bi liste yapmaya çalışıyorum. rica etsem örnek olarak paylaşabilir misin?Haftalık menü listemi de hazırladım
Tabiki.Öğlenleri akşamdan yemek kalmamışsa eğer,akşam menüsüne göre dengeleyip öğlen de başka pişiriyorum.bu ara bende böyle bi liste yapmaya çalışıyorum. rica etsem örnek olarak paylaşabilir misin?
Allah razı olsun canım. Korona değiliz çok şükür ama grip olmuşuz. Çocukların ateşi var, boğazı ağrıyor ikisinin de. Benim de burnum kulağım tıkalı, başım da çok ağrıyor.Çok geçmiş olsun canım neyiniz var
Eline sağlık
Çok geçmiş olsun kaç şiddeti
Aynu ya aynı tam şimdi onu düşünüyordum,yoruldum
Son madde ben şokBugün yapmam gerekenler
Kaymak biriktirmiştim,tereyağı yapıcam
Öğlen ve akşama yemek yapıcam
Çamaşır katlanacak
Ütü yapılacak,kaldırdım ütü masasını aman