Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nego ben çok hastayım. Çocuklar da hasta. Maalesef ödevi yapamayacağım.2 şubat ödevi
Bulaşık makinesi temizlemek
Kapı silmek,sayısı size kalmış
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
@_Reyyan
UcanSupurge
malipina
@morkagit
@zeynebzeyneb
Ayla-
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
@Babsy baby
Amazing family
@Brokilo
Birtekefem
Evet yeşermiş çok kokuyor ben de senin gibi yapıyorum canım eşim yeşermişi daha çok seviyor ben de beyaz haliniBeyazken dondurucuya koyuyorum ben hafif yeşil yerimde daha fazlasını yiyemiyorum
Nego ben çok hastayım. Çocuklar da hasta. Maalesef ödevi yapamayacağım.
Kayseride deprem oldu gece arkadaslar çok korktum Hala etkisindeyim elim ayağım tutmuyor birdaha olacak diye
Çok geçmiş olsun canımNego ben çok hastayım. Çocuklar da hasta. Maalesef ödevi yapamayacağım.
Benimde aynı ki sıkma canını bebeler büyüyünce bizimkide toplu olur herhalde diye umid ediyorumVallahi yıldım. 7/24 ev topluyorum süpürüp silmeye bazen zaman ve halim kalmıyor. Yine dağınık yine dağınık.
Çok geçmiş olsun canım neyiniz varNego ben çok hastayım. Çocuklar da hasta. Maalesef ödevi yapamayacağım.
İnşBenimde aynı ki sıkma canını bebeler büyüyünce bizimkide toplu olur herhalde diye umid ediyorum
Çok geçmiş olsun canım neyiniz varNego ben çok hastayım. Çocuklar da hasta. Maalesef ödevi yapamayacağım.
Eline sağlıkKapılar aklımdaydı bugun hallederim bende mutfak dolapalrının menteşeleri paslanmıştı onlar söküp yenilerini taktım onu yaparkende bulasık makinesini temizledim iç dış ödevi yapmış oldum. Şimdi kitap okuyorum evleri topladım temiz dünden şükür ama çokça çamaşır ve ütüm var kitaptan sonra yaparım inşallah
Çok geçmiş olsun kaç şiddetiKayseride deprem oldu gece arkadaslar çok korktum Hala etkisindeyim elim ayağım tutmuyor birdaha olacak diye
Aynu ya aynı tam şimdi onu düşünüyordum,yoruldumVallahi yıldım. 7/24 ev topluyorum süpürüp silmeye bazen zaman ve halim kalmıyor. Yine dağınık yine dağınık.
TesekkurlerHiç bakmadım ben görmedim geçmiş olsun
Tesekkurler 4.7 şiddeti çok uzun sürdü ama Duvardaki, masanın üzerimdeki bazı objeler düşmüş. Mutfak cekmeceleri açılmış falan cok kötüydü. Allah beterinden korusunÇok geçmiş olsun canım neyiniz var
Eline sağlık
Çok geçmiş olsun kaç şiddeti
Aynu ya aynı tam şimdi onu düşünüyordum,yoruldum
Helöö
Telefonu dün gene kasada unutmuşum
AmiinTesekkurler 4.7 şiddeti çok uzun sürdü ama Duvardaki, masanın üzerimdeki bazı objeler düşmüş. Mutfak cekmeceleri açılmış falan cok kötüydü. Allah beterinden korusun