- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
onların canı çıksın valla senin gibi kalbi güzel birinden ,canım, kelimesini duymak çok güzel bence değerini bilenlerle karşılaştırsın rabbim hep inşallahKime canım desek canın çıksın diyor,enteresan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onların canı çıksın valla senin gibi kalbi güzel birinden ,canım, kelimesini duymak çok güzel bence değerini bilenlerle karşılaştırsın rabbim hep inşallahKime canım desek canın çıksın diyor,enteresan
ama hâlâ bebek şampuanı kullanıyoruzKepek şampuanı geçiriyor canım
Aa Cavidan kurdele mi bağladın maraton sonucuna
Deneyebilirsin kepek şampuanı,büyüdü artık.Yok canım bit değildirama hâlâ bebek şampuanı kullanıyoruz
Acaba bit şampuanı mi alsam ki hadi bitse
Aman çıkmasın kimsenin canı.onların canı çıksın valla senin gibi kalbi güzel birinden ,canım, kelimesini duymak çok güzel bence değerini bilenlerle karşılaştırsın rabbim hep inşallah
Kime canım desek canın çıksın diyor,enteresan
Yem kısmına istediğimiz kelimeyi koyabiliyor muyuzCanını yerim onlarda yem yesin
Selam pazartesiden itibaren ödevleri elimden geldiğince yapmaya çalışacağım demiştim. 1 şubatta çok iyi tarih hem hafta başı hem de yeni bir ayın başı ☺1 şubat ödevi
Aynaları silmek
Ütü yapmak.Ben yaptım siz de yapın
Çöp kovalarını dezenfekte etmek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
Mehfam
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Z zeynebzeyneb
Ayla-
Cookiie
Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
N nnnadal
Nikinik
C _CikiLeta
Amazing family
Devitamini
Birtekefem
Rica ederimSelam pazartesiden itibaren ödevleri elimden geldiğince yapmaya çalışacağım demiştim. 1 şubatta çok iyi tarih hem hafta başı hem de yeni bir ayın başı ☺
ütüm yok
çöp kovalarını az önce tesadüfen yapmışım.
aynaları birazdan elden geçiririm.
tişikkirlerrr Nego
Bezin çok güzelmisssYemek yendi mutfak toplandı çay demlendi.
Makineyi oğlan boşalttı iyi oldu.
Bezi katlama ritüeli tamam
Eki Görüntüle 2774140
Yok canım almıyım benPınar beyaz kahvaltı sofralarına katılalım mı kızlaaar. Grupcak :)
Sadece sofrayı çekecekmişiz. Pınar beyaz olacakmış.