Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tesekkurler nego
Aynalarla copleri alayim.bugun camasir katlayacagim.utuyu de yarin sizi izlerken yapacagim baska turlu cekilmiyor
Herkese kolay gelsin

Safiyeyi izlerken ütü yapmak mantıklı
Aynen canim. Bi de normalde ders calismam lazim ama tek dizim var dizi izlerken bi is buluyorum kendime ki vicdanim rahat izleyim diye. Gecen hafta yaprak sardim bu hafta ütü haftaya Allah Kerim

Aynen canim. Bi de normalde ders calismam lazim ama tek dizim var dizi izlerken bi is buluyorum kendime ki vicdanim rahat izleyim diye. Gecen hafta yaprak sardim bu hafta ütü haftaya Allah Kerim

Ben o an izleyemiyorum pek çocuklarla olmuyo ters bi sahne oluyo kitleniyolar eşimde sevmiyo zaten.
Ertesi sabah iş yaparken yada o gece izliyorum

Ben ödevlerin 3 ünü de aldım. Hemen şimdi maratona başlıyorum. 3 gündür yemek dışında pek birşey yapmadım evde.

Arkadaşlar normalde bu sabaha doğum olacaktı ama akşam suyum geldi acil doğuma aldılar. Ben ve kızım iyiyiz hamdolsun ama çok ağrım var dualarınızı bekliyorum
Allah anneli babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah bizim içinde kokla çok güzel kokardir şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…