Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar çelik tencerenin içi tellenir mi. Telle ovabilir miyim içini. Leke leke oldu hep. Netten de bulamadım. Tellenir diye bişey.
Hem de nasıl tellenir var yaa en sevdiğim 😍
Bol cif iç dış bastıra bastıra telliyorum ben tertemiz oluyor. En sonda pril sıktığım süngerle şöyle bir geçiyorum kuruyunca cif tozu kalmıyor ohh mis gibi ne güzel yemekler pişirilir sonra nam nam:kk77:

Hem de nasıl tellenir var yaa en sevdiğim 😍
Bol cif iç dış bastıra bastıra telliyorum ben tertemiz oluyor. En sonda pril sıktığım süngerle şöyle bir geçiyorum kuruyunca cif tozu kalmıyor ohh mis gibi ne güzel yemekler pişirilir sonra nam nam:kk77:

bu kadar iştahla tencere temizleyen görmemiştim:KK70: çok tatlısın 😍

bu kadar iştahla tencere temizleyen görmemiştim:KK70: çok tatlısın 😍
Ay canımm o senin tatlılığın 😍
Napiim kendimi gayrete getiriyorum böyle. Haa bir de pis yağ kalıntısı olan şeylerde yemek pişirmeyi hiç sevmem su lekesi bile rahatsız ediyor beni ondan tellemeye ayrı bir zaafım var :21:

H hasbeenandgone oğlunun tedavisi nasıl gidiyor?
Sağol canım işin doğrusu çok bi değişiklik olmadı. Eşimi Ankara için ikna etmeye çalışıyorum orda bi Dr varmış.
Bi de glutatyon tedavisi diye bi şey duydum onu denicem tabii çok şükür bugünümüze o ayrı. Görenler inanamıyor otizmli olduğuna sevgi pıtırcığı anası gibi 😂☺️

Nego Bugünü kızıma bez bulabilmek için bayağı dolaştım. Yoruldum.
Marketlerde kilot bez kalmamış yaa, cırt cırtlı bezi de hanımefendi beğenmiyor 😒😒
Veli hasılı kelam oturmuş dinleniyorum. Bir ara yaparım ödevi

Sağol canım işin doğrusu çok bi değişiklik olmadı. Eşimi Ankara için ikna etmeye çalışıyorum orda bi Dr varmış.
Bi de glutatyon tedavisi diye bi şey duydum onu denicem tabii çok şükür bugünümüze o ayrı. Görenler inanamıyor otizmli olduğuna sevgi pıtırcığı anası gibi 😂☺️
İnşaallah ikna olur,güzel bir sonuç alırsınız.Maşallah ona😊

X