- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
Tamamdır başlıyorumbuçukta gidelim canım
buçukta hazır ol havalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır başlıyorumbuçukta gidelim canım
buçukta hazır ol havalı
Tamamdır başlıyorum
bitti mi
Bugün senin planın ne ?ben banyoyu temizledim:) sütlü türk kahvesi içtim çamaşır ascam:)
Bugün senin planın ne ?
Temizlik fikir alışverişi yapalim
Tatlı yapıyorum şimdi ben de büyük temizlik günüm pazar özellikle eşim evdeyken yapıyorum.ben dün yaptım canım:)
çok ağır temizlik yapmıyorum. bugün eşim de evde o yüzden o evdeyken ders çalışırım çocuğu verip:)
ama aklımdaki işlerden biri yataklarin çarşaf nevresimlerini çekip yatakların üzerlerini süpürmek, gardırop üstlerini süpürmek, eşime koltukları kaldırtip alt tabanlarını süpürmek...
Tatlı yapıyorum şimdi ben de büyük temizlik günüm pazar özellikle eşim evdeyken yapıyorum.
O çocuklara bakıyor.
Ne dersine çalışıyorsun?
Benim de kpss çalışıp atanmam gerek. Matematik mezunuyum.
Ama çocuklarin buyumesini bekliyorum belki 2 yil sonra falan
İnşallah kazanırsın.o zaman sen Türkçe, tarih ve coğrafya için temel atabilirsin:)
zaten sınava gir alım olsun çağrıl başla iki seneyi buluyo.
ben 2014 de başladım kpssye 2015 de sınava girdim 2016 da başladım.
kurum içi sınav canım yeterlilik vericem. isimle alakalı sınav
Katil bize hayatını yaşaSelam kızlar çayımı içip kalkıcam. Kendi kendime maratona çıkayım
Tamam katılayım. Şimdi kalkıyorum. Ama bu maratona davet değilKatil bize hayatını yaşa
bitti mi
Nasır bende de vardı çok ağrıyordu zor yürüyodum. Domatesin çok faydası oluyor gerçekten bir haftada geçti şükür@pawlover kk birinci noteri Unuttum ben gece bakımı tabiki sabaha bakımsız bakımsız uyandım.
Kızın nasırına domates sarmıştık açtım şimdi bi yumuşamış bi buruşmuş inş bakalım faydalı olucak mı devam edince.
@pawlover krem çorap yapcaktık ya krem+streç film +çorap deniycem böğün gece
Süpersin ben daha tatlı pişirme derdindeyim ucucaktim güyahavali-
Yaaaa şimdi bitti yaptıklarım
Kahvaltılıklar toplandı
Maşa detaylı silindi
Bulaşık makinesi boşaltıldı
Kahvaltıdan çıkanların bir kısmı makineye bir kısım elde yıkandı
Tüm evdeki oyuncak çamaşır vs ne varsa topladım kaldırdım
Evi süpürdüm
Yatağın altını ayrıntılı süpürdüm sildim
1 saat planlayıp 1,5 saatte bitti