- 9 Ocak 2009
- 24.136
- 113.813
- 39
Afiyet olsun yigidim ferah gün kahveleri içesin hepiyiyim yavrum kahve yapacam
gündüzde misin :)
Bugün izinliydim kuzum.bu hafta izinlilerin yerine çalışıyom o yüzden sabah akşam karışık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun yigidim ferah gün kahveleri içesin hepiyiyim yavrum kahve yapacam
gündüzde misin :)
Sarmak için yazcaktım satmak yazmış salak klavye
Afiyet olsun yigidim ferah gün kahveleri içesin hep
Bugün izinliydim kuzum.bu hafta izinlilerin yerine çalışıyom o yüzden sabah akşam karışık
Afiyet olsun yigidim ferah gün kahveleri içesin hep
Ce deyip kaçmak yok ama
Diyete sokalım,herifleri bulaşık çıkmasın diye, bende ayırdım bugün oyuncakları gereksizleri attım.Tam bu konuyu okuyup bitireyim diyorum bildirim geliyor nevresim bdv ye gidiyorum neyse hepinizi okudum bitirdim şükür
Akşam akşam ev süpürdüm gene dayanamadim.
Bulaşık da yok ama şimdi eşime çay ve pasta ikram ettim. Yine Bulaşık çıkacak yani.
Makina da yeni bitti sıcak sıcak
Şu çocukların oyuncaklarını bir grup yapmam lazim iyice karıştı ortaya döküyorlar toplayabilene aşk olsun.
Ben şimdi onları yapicam içim rahat uyurum en azından bunu yaparsam.
Ayıptır bee ama gene de ellerine sağlık
İyi dileklerde de bulunmayak artık, iyi vallaBi kocakarı lafları bişeyler samdanı görünce yımış yımış oluyon
İki saat önce içtim ben kayfemi.yemeğimi bilem yidim hemi de diyetli sağlıklıAllah razı olsun kalbinin ekmeğini yedirdim muradını versin rabbim güzel malım
hmm karmakarışıksin yani bu hafta
sen ne zaman iciyon kayfeni
İ
İyi dileklerde de bulunmayak artık, iyi valla
Teşekkür ederimmGeçmiş olsun
Teşekkür ederimmEline sağlık
İnşaallah
Ce deyip kaçmak yok ama
Eline sağlık
Geçmiş olsun
Nasıl satmak?
Aynı anda iş yapmaya başlanıyor,iş bitince yaptıklarımızı yazıyoruz
Ne güzel olur.Diyete sokalım,herifleri bulaşık çıkmasın diye, bende ayırdım bugün oyuncakları gereksizleri attım.
Aha duyaydım hiç dururmuydum artık yarına nasipse Bonus umDuyduk duymadık demeyin Bonus maraton talep ediyor
Not:Listeye adını ekletip mesaj yazmayan,aktif olmayan arkadaşlar listr temizliği yapıcam bilginize
kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
pawlover
@merve-onur
@hasbeenandgone
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
@UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
Ayla-
Cookiie
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@Ozlemlerhayallar
@nnnadal
@Nikinik
havali-
Babam evde kriz geçirip entube olali bugun tam bir hafta oldu. Bu gün hastaneden izin istediler babamın boğazını deleceklermis ağızdan entube etmekten daha iyiymiş. Birde babam cok uzun süre oksijensiz kalmış bu yüzden bilinc hasar görmüş bu da nefes alabilme refleksini şuan yapamıyor olmasına sebepmiş. Rabbim pişman olmayacagimiz bir karar verdirir inşallah. Icimde hem umut hem endişe var. Dualarınızı bekliyorum.hayalim gercek oldu baban nasıl var mı bi gelişme yoksun kaç gündür?
Babam evde kriz geçirip entube olali bugun tam bir hafta oldu. Bu gün hastaneden izin istediler babamın boğazını deleceklermis ağızdan entube etmekten daha iyiymiş. Birde babam cok uzun süre oksijensiz kalmış bu yüzden bilinc hasar görmüş bu da nefes alabilme refleksini şuan yapamıyor olmasına sebepmiş. Rabbim pişman olmayacagimiz bir karar verdirir inşallah. Icimde hem umut hem endişe var. Dualarınızı bekliyorum.
Ediyorum canım söylediğin günden beri aklımdasın inanki. İnsallah dedigin gibi hersey iyi olur. Rabbim korktuğunuza uğraşmasın şifa versin insallah.Babam evde kriz geçirip entube olali bugun tam bir hafta oldu. Bu gün hastaneden izin istediler babamın boğazını deleceklermis ağızdan entube etmekten daha iyiymiş. Birde babam cok uzun süre oksijensiz kalmış bu yüzden bilinc hasar görmüş bu da nefes alabilme refleksini şuan yapamıyor olmasına sebepmiş. Rabbim pişman olmayacagimiz bir karar verdirir inşallah. Icimde hem umut hem endişe var. Dualarınızı bekliyorum.