Düzenli Evimiz & Hayatımız

buzdolabımı dün yaptım. baharatlıklarıda bi kaç gün evvel. ama çamaşırları yakaladın vallaa . kendime bugünkü ödevim erzak dolabı idi. birde artık çamaşırları yapmalıyım diyordum. pek bi iyi olduuu.görüşüne sağlık

Günaydın canım :)
Mutfağı temizliycem, çok kötü durumda. :)
Ben mutfağı bitirdim bak neler yaptım sayayım:

Aspiratöru derinlemesine temizledim çıkan yerleri iyice yıkadım ama daha temiz olsun diye simdi makinaya attım. Sabah bulasiklarini da dizip makinayi çalıştırdım.
Ocağı fayanslarini yag sicrayan her yeri temizledim.
Masamı sandalyelerimi sildim. Mutfagin Yerini süpürdüm simdi kahvemi yaptım içiyorum

Eline sağlık

Geçmiş olsun canım,ne durumda şimdi başın?

Eşler evdeyken temizlik yapamıyor bazı insanlar bende tam tersi eşim varken çocukları ona devredip temizlik yaparım
Teşekkür ederim canım şişti kaşim. Ama akillandim anında kaldırıyorum herşeyi :))

Ooo maşallah erkencisin. Bende şimdi başlıyorum 2 saat verdim kendime. Bitince yazarım bende :)

Günaydıınnnn dolapların yüzü ağlıyor hakikaten hele kulpları hep parmak izi

Benim hepsi ağlıyor doğru vallahi

Bunları benimkiler demiyor negom hepicigi tertemiz buğu kişisel bakım ve kitap okumaya ayırdım kendimi birde lavabolari temizleyecegim şimdiden bütün işlerim bitti akşama yemekte yaparım tamamdır 2 ocak ödevi
yor

Ayy hayir ya benim ücü birden agliyo olamaz dimi
Neyse yapcaz artik ucu de berbat durumda
Nokta atisi yapmayan nego da ne bilim yani

Buzdolabım ve baharatlikılarım tamda dedıgın gıbı ama benim ıcımden zerre ıs yapmak gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…