benimde yazlıklar çıkacak ama önce evi toplamam lazımBende de haaa evi görseniz
Hissetmemiş olman iyi abla. Hala devam ediyormuş sanırım arkadaşım yazdı dışarı çıkmışlar çocuklarlaDepremi hisseden herkese çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Rabbim cümlemizi Hafız cc ismin ile korusun
Ben hissetmedim bahçede idim. Evde olanlar çok hissetmiş gardolap falan baya sallanmış
Geçmiş olsunİstanbul çok kötü sallandı o kadar korktum ki elim ayağım titriyor
Geçmiş olsun bonusÇok korktuk bacaklarım titriyo hala.
Okul töreninde hissettik bahçede çoluk çocuk düşenler fenaydı Allah beterinden korusun herkes sokakta.
1 Tane artçı hissettik
Geçmiş olsun bonus Allah beterinden korusunÇok korktuk bacaklarım titriyo hala.
Okul töreninde hissettik bahçede çoluk çocuk düşenler fenaydı Allah beterinden korusun herkes sokakta.
1 Tane artçı hissettik
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunİstanbul çok kötü sallandı o kadar korktum ki elim ayağım titriyor
Yazlıkları çıkardım bende geçen tatile giderken o iş bitti şükürbenimde yazlıklar çıkacak ama önce evi toplamam lazım
yetkilerden açıklama gelene kadar dışarda kalmakta fayda var çok geçmiş olsun canım Rabbimhepimizi korusunÇok hissettik bizde aşırı korktum
Direk oğluma sarıldım o anlamadı Allahtan
Hemen parka çıktık hala parktayız
dikkatli olun canım Çok geçmiş olsun Rabbim yeryüzüne sakinlik versinÇok korktuk bacaklarım titriyo hala.
1 Tane artçı hissettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?