Hemde sımsıcak olmuşNe demekk ben birşey yapmadım ki hayalimde ki seni yazdım sadece ama hoş ve sıcak bi görsel oldu
Kim o temizlik yapanlarO kadar çok temizlik yapmışsınız ki utanarak ütü yapacağım ben de şimdi, hiçbir şey yapmamış olmim diye
Mesaj sayısına ithafen diyorsan okumadan karar verme derimO kadar çok temizlik yapmışsınız ki utanarak ütü yapacağım ben de şimdi, hiçbir şey yapmamış olmim diye
Yaa oğluma kek yediriyorum oturdum kaldım
Bende başlıyorum gönülüm. Benim bacaklar uzun 5.1 te yürüyorum ben
Nevresim varmış 1 takım 1 de gömlek çok bisey değil ama onları yaptımKim o temizlik yapanlar
Ayıp olmasın diye de ütü yapmazsın bee
Hayir canım düne de göz gezdirdim birazMesaj sayısına ithafen diyorsan okumadan karar verme derim
Ne güzel biriktirmeden yapıyor olman benim kaç parça var saymadımNevresim varmış 1 takım 1 de gömlek çok bisey değil ama onları yaptımsüpürge tutamıyorum bu saatte malum
Hayir canım düne de göz gezdirdim biraz
Bende 6 ile 5.5 arasında yürüdüm 20 dk bittiiiBende başlıyorum gönülüm. Benim bacaklar uzun 5.1 te yürüyorum ben
Benimde bitti gitsinler yağlar inşallahBende 6 ile 5.5 arasında yürüdüm 20 dk bittiii
İnşallah canımm yarın gram da olsa eksi görsem çok şükür dicem tam manasıyla olmadı çünküBenimde bitti gitsinler yağlar inşallah
Yapayım canımm
Tamam yaparımmGonulmeyvesi beni de çizittirver bakalım nasıl hayal etmişsin, benim de bi resmim olmasın mı Gönüüğğl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?