- 28 Ekim 2022
- 7.920
- 21.276
- 278
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbım tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinBayram gelince hüzün çöküyorbu bayramda tekim kucağim boş diye hep hüzünlenir ağlarım
Allah'ım bir gün kucagim dolu mutlu şekilde bayramlar görmeyi nasip etsin inşallah
Çevremde benden sonra evlenenlerin şuan ikinci çocukları oldu ister istemez kalbim sızlıyor boğazım düğümleniyor![]()
Allah seninde Hayırlısı ile en kısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsinBayram gelince hüzün çöküyorbu bayramda tekim kucağim boş diye hep hüzünlenir ağlarım
Allah'ım bir gün kucagim dolu mutlu şekilde bayramlar görmeyi nasip etsin inşallah
Çevremde benden sonra evlenenlerin şuan ikinci çocukları oldu ister istemez kalbim sızlıyor boğazım düğümleniyor![]()
Allah en hayırlı vakitte kolaylıkla sağlıklı evlatlar nasip etsin canım benimBayram gelince hüzün çöküyorbu bayramda tekim kucağim boş diye hep hüzünlenir ağlarım
5 yıllık canımKaç yıllık evlisin baloncuk![]()
Anneler başka tabi Allah başımızdan eksik etmesinBizde annemle öyleyiz çok şükür
Her şeyimi paylaşırım sürekli konuşuruz gezeriz. Arkadaş, kardeş, sırdaş benim her şeyim![]()
Allah senin ve isteyen tüm arkadaşların kucağını hayırlısı ile en kısa zamanda doldursun inşallahBayram gelince hüzün çöküyorbu bayramda tekim kucağim boş diye hep hüzünlenir ağlarım
Oda kötü malesefBenim abim var ama evlendikten sonra var mı yok mu bilemedim
Bende her şeyimi paylaşırım annemle ben evlendikten sonra daha yakın olduk. Gezemiyoruz pek annem calıstıgı icin ama sürekli konusuyoruz gidip geliyoruzBizde annemle öyleyiz çok şükür
Her şeyimi paylaşırım sürekli konuşuruz gezeriz. Arkadaş, kardeş, sırdaş benim her şeyim![]()
Allah hayırlı zamanda en güzelini nasip etsin baloncuk üzülme vardır Allahın bi bildigiBayram gelince hüzün çöküyorbu bayramda tekim kucağim boş diye hep hüzünlenir ağlarım
Rabbim sağlıkla sıhhatle kolaylıkla hayırlısıyla salih ve saliha evlatlar nasip eylesin baloncuk tez günde kucağın dolsun senin ve isteyen herkesinBayram gelince hüzün çöküyorbu bayramda tekim kucağim boş diye hep hüzünlenir ağlarım
Rabbim öbür bayram bebeğinle gezmeyi nasip etsin inşallah5 yıllık canım![]()
Bi daha transfer olacak mısınİnşallah düşük yapmadan sağlıkla kucağıma alırım
korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarsam diye![]()
Evet hayırlısıyla 1 ay sonra tedaviye başlayacamBi daha transfer olacak mısın
güzel haberlerini bekliyoruz inşallahEvet hayırlısıyla 1 ay sonra tedaviye başlayacam
Hayırlısıyla nasip olur inşAllah canım benimEvet hayırlısıyla 1 ay sonra tedaviye başlayacam