Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tansiyondan mı kanıyo ilknur
Tansiyonuna baktık bonus yüksek tansiyon hastası normalde astım koah hepsi var. Tansiyonu normal cıktı. 24 saat oksijen makinesi takılı bide bi saat taktıgı bi makine var babam onu takmıs ondan sonra olmus ama bilemedik her gün birer saat takıyo. 2 kere üst üste kanadı cokta fazla kanadı zor durdurduk. Tekrarlasaydı götürcekti babam hastaneye.

Sağol canım

Geçmiş olsun canım yaşlılık zor evet biz nasıl olucaz bakalım

Ne kadar güzel düşünmüssün penyezim, Allah razı olsun çocuk sevindirmek bide oruçlu olunca çok daha güzel olmuş

İyi geceler kızlar
Her şeyi hallettim tüm evi kırkladım resmen. Yine çok yapmışım tüm yemeklerden arttı pilav kaldı bir sürü hep aynısı geliyor başıma. Tatlı yapmayacaktım gelirken alırlar diye son dk dedim yapıyım ne olur ne olmaz iyiki yapmışım gelenlerin hepsi içeçek almışlar
Güzel haber aldım üzgün olduğum için tam sevinemedim ama içim kıpır kıpır
Misafirler gitti ortalığı toparladım makineyi çalıştırdım. Kahve bulaşıkları duruyor sabah makine bitince koyarım artık. Başım çok ağrıdı bugün 2 tane ağrı kesici almak zorunda kaldım.
Allahtan oruç değilim yoksa yapamazdım sanırım.

Ben birkaç gündür tosbağaaaa hızıyla hareket ediyorum oyüzden emojim bu neysee

Yatakları topladım, tüm evi havalandırdım.
Ortalığı hızlıca topladım, kuruyan çamaşırları eşim katladı ben yerleştirdim.
Giymediğim fazla kıyafetleri topladım, ihtiyaç sahibine gönderdim. Kıyafet dolabımı düzenledim.
Çamaşır yıkadım, serdik.
Çamaşır makinesinin deterjan gözünü cifledim.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Oturma odasını süpürdüm, sehpaları sildim.
Su sebiline su doldurdum.
Akşam yemeği yaptım, bulaşıkları topladım.
Deniz babannesindeydi, bizde biraz dinlenmiş olduk. Ailelerimiz iyi ki var

Çok tatlısın ya penyez ne kadar naif bi düsünce
Teşekkür ederim İlknur
Ne kadar güzel düşünmüssün penyezim, Allah razı olsun çocuk sevindirmek bide oruçlu olunca çok daha güzel olmuş
Güzel bir akşam oldu abla onlarda, bizde çok mutlu olduk. Sadece kendilerin davet edilmiş olmasından dolayı da farklı bir heyecanları vardı

Ramazanın bereketi var yemekler hep kalıyo, güzel haber almana sevindim moralin düzelmiştir

Geçen sene ramazanda da böyle olmuştu diye hatırlıyorum Güzel haber alıp, kıpır kıpır olmana sevindim

Evet canım ama kendime kızıyorum niye bu kadar büyütüyorum diye gerçekten sakin sakin yapacakken koşarak yaptım herşeyi
Haftaya da misafir davet edicem inşallah onu daha tecrübeli karşılamak istiyorum

Çorba severim senin yapma şeklim daha cazip geldi
Farklı bi tarif hemde doyurucu olur
Bir gün deneyeceğim

Benim arkadaşımın Antep’te tanışı var ondan alıyoruz her sene gönül. Tarif olarak nefis yemek tariflerininkini yapmıştım bi kez sonra kendi damak lezzetime göre ekleme çıkarma yaptım
Bende yaptım bugün ilk defa tedirgindim ama beğenildi fena olmadı
Ben ekişisini biraz daha isterdim az geldi sanki
Nefis yemek tariflerinden baktım senin bu mesajı okumuştum dün ama yanıt verememiştim teşekkür ederim
Siz ne kadara alıyorsunuz bi marketten aldı eşim
1 paket 130 TL 20 tane vardı içinde

Bende hayal yazınca bi düşündüm sarma sarmayı düşünüyordum o bi uğraştırıcı geldi gözüme
Hayal de kuru dolma diyince bende yapabilir miyim acaba dedim ve bugün yaptım beğendi herkes ama bi daha sefere daha ekşi yapmaya düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…