- 12 Haziran 2019
- 18.915
- 115.573
- 598
- 37
Ben daha çay içicemGidip sahur için sofrayı hazırlayayım. Sabaha kolaylık oluyor.
Tansiyonuna baktık bonus yüksek tansiyon hastası normalde astım koah hepsi var. Tansiyonu normal cıktı. 24 saat oksijen makinesi takılı bide bi saat taktıgı bi makine var babam onu takmıs ondan sonra olmus ama bilemedik her gün birer saat takıyo. 2 kere üst üste kanadı cokta fazla kanadı zor durdurduk. Tekrarlasaydı götürcekti babam hastaneye.Tansiyondan mı kanıyo ilknur
Sağol canımAllah akıl fikir versin bütün kocalara sıkma canını
Halletmişsin gönül maşallah insan hic yapamayacak gibi geriliyo yapıncada niye gözümde büyüttüm bu kadar diyo
Ya ne güzel biseye vesile olmuşsunuz. Maşallah ne büyük cesaret
Çok tatlısın ya penyezne kadar naif bi düsünce
Eline sağlık abla cok güzel gözüküyo
Geçmiş olsun canım yaşlılık zor evet biz nasıl olucaz bakalımSelamlar evi toplayıp çıktım anneme gittim.
Banyoya dolap almıstı onu yaptık kuzenimle
Annemde hastaymıs beraber bi kahve içtik
Sonra babaanneme gittik. Burnu kanamıs durmamıs. Bayramda annemgil olmayacagı için yarın babam amcamgile bırakacakmıs babannemi heralde ona üzüldü. Annemle beraber banyo yaptırdık. Sonra tekrar burnu kanadı bayada uzun sürdü üzüldüm evinden gitmeyi hic istemiyo
Ama babam bakıyo sürekli oda biraz dinlenmek istiyo. Yaşlılık ne kadar zor.
Bugün biraz duygusalım babannem kücükken beni cok yıkardı aklıma o geldi onu yıkarken. Yıkadık saçlarını taradım kuruttum canım benim Allah yardımcısı olsun
Ne kadar güzel düşünmüssün penyezim, Allah razı olsun çocuk sevindirmek bide oruçlu olunca çok daha güzel olmuşİftara misafirim var, komşularımın çocukları
ilkokul 4.sınıfa gidiyorlar
Oruçlu olduklarını duydum, balkonu silerken
Hemen annelerini aradim sizin bu evlatlar ne yer, bu akşam bana gelsinler dedim. Haberleri yok süpriz ezana 10 dk kala yollayacaklar.
Lahmacun sipariş ettim
Süzme kırmızı mercimek çorbası yaptım
Portakalın içine garnitür hazırladım
Lahmacun içine salata hazırladım
Hurma, badem,ceviz vs...çerez tarzı tabak hazırladım
Meyve tabağı hazırladım
Masayı hazırladım
Tatlı yemiyorlarmış
Kemalpaşa var belki yerler
Herkese hayırlı bereketli iftarlar
Teşekkür ederim İlknurÇok tatlısın ya penyezne kadar naif bi düsünce
Güzel bir akşam oldu abla onlarda, bizde çok mutlu olduk. Sadece kendilerin davet edilmiş olmasından dolayı da farklı bir heyecanları vardıNe kadar güzel düşünmüssün penyezim, Allah razı olsun çocuk sevindirmek bide oruçlu olunca çok daha güzel olmuş
Ramazanın bereketi var yemekler hep kalıyo, güzel haber almana sevindim moralin düzelmiştirİyi geceler kızlar
Her şeyi hallettim tüm evi kırkladım resmen. Yine çok yapmışım tüm yemeklerden arttıpilav kaldı bir sürü hep aynısı geliyor başıma. Tatlı yapmayacaktım gelirken alırlar diye son dk dedim yapıyım ne olur ne olmaz iyiki yapmışım gelenlerin hepsi içeçek almışlar
Güzel haber aldım üzgün olduğum için tam sevinemedim ama içim kıpır kıpır
Misafirler gitti ortalığı toparladım makineyi çalıştırdım. Kahve bulaşıkları duruyor sabah makine bitince koyarım artık. Başım çok ağrıdı bugün 2 tane ağrı kesici almak zorunda kaldım.
Allahtan oruç değilim yoksa yapamazdım sanırım.
Geçen sene ramazanda da böyle olmuştu diye hatırlıyorumİyi geceler kızlar
Her şeyi hallettim tüm evi kırkladım resmen. Yine çok yapmışım tüm yemeklerden arttıpilav kaldı bir sürü hep aynısı geliyor başıma. Tatlı yapmayacaktım gelirken alırlar diye son dk dedim yapıyım ne olur ne olmaz iyiki yapmışım gelenlerin hepsi içeçek almışlar
Güzel haber aldım üzgün olduğum için tam sevinemedim ama içim kıpır kıpır
Misafirler gitti ortalığı toparladım makineyi çalıştırdım. Kahve bulaşıkları duruyor sabah makine bitince koyarım artık. Başım çok ağrıdı bugün 2 tane ağrı kesici almak zorunda kaldım.
Allahtan oruç değilim yoksa yapamazdım sanırım.
Evet canım ama kendime kızıyorum niye bu kadar büyütüyorum diye gerçekten sakin sakin yapacakken koşarak yaptım herşeyiAllah akıl fikir versin bütün kocalara sıkma canını
Halletmişsin gönül maşallah insan hic yapamayacak gibi geriliyo yapıncada niye gözümde büyüttüm bu kadar diyo
Ya ne güzel biseye vesile olmuşsunuz. Maşallah ne büyük cesaret
Çok tatlısın ya penyezne kadar naif bi düsünce
Eline sağlık abla cok güzel gözüküyo
Çorba severim senin yapma şeklim daha cazip geldiEn basit şu şekilde gösterim gönül ben iri bulgur koymam kısırlık koyuyorum biber koyuyorum patatesi de garnitür kadar küçük doğruyorum.
Yöresel tariflerde içine ufak ufak yeşil fasulye de doğrarlar
Beni hiç sorma bugün 12 de uyandım yaa kabus gibiydiBende bir halsizim var ya sanki tır çarpmış gibi her yerim ağrıyormisafir geleceği zaman hep böyle olur zaten
Bende yaptım bugün ilk defa tedirgindim ama beğenildi fena olmadıBenim arkadaşımın Antep’te tanışı var ondan alıyoruz her sene gönül. Tarif olarak nefis yemek tariflerininkini yapmıştım bi kez sonra kendi damak lezzetime göre ekleme çıkarma yaptım
Abla ben bugün evi zor temizlediğim için meyveli gelin pastası yaptımBen, yarın, yapıcam kısmet olursa sende yaparsın zor deil baksana kadın çabucak yapıyo
Bende hayal yazınca bi düşündüm sarma sarmayı düşünüyordum o bi uğraştırıcı geldi gözümeKesinlikle tavsiye ederim bende 6/7 sene öncesine kadar hiç yapmamıştım, ama çok methediyolardı, sonra antepli birinden salça, yağ falan alıyodum bide kurı dolma patlıcan alıyım dedim iyiki almışım ogünden sonra hep alıyorum, nasıl böyle bi lezzetten mahrum kalmışım derim hep
Ben kıymalı yapıyorum içine istediğin baharatı koyabilirsin sumak ve nar ekşisi çok yakışıyor özel misafirlerime mutlaka yaparım, biz çok seviyoruz
Ay geç gördüm mesajı hem link hemde tarif isterimBen netten alıyorum kuru dolma bide tarifim var atabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?