- 23 Mart 2022
- 15.787
- 61.656
- 528
- 41
Yok gelmirGelmir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok gelmirGelmir
Listemi yaptım penyezimYok gelmirama kalkmam lazım 11 de kalkalım mı hep birlikte
Efser hadi yorganla vedalaşma vakti geldi
Hadi o zaman kalkıyoruzListemi yaptım penyezim
Önece evi toplayıp listedekileri yapacağım
11 de mi hshagag bi an saate baktım bana verdiğin süre 3 dk mıYok gelmirama kalkmam lazım 11 de kalkalım mı hep birlikte
Efser hadi yorganla vedalaşma vakti geldi
9 dan beri ayaktayım ben sürem çoktan doldu11 de mi hshagag bi an saate baktım bana verdiğin süre 3 dk mı
Rabbim kolaylaştırsın
Başım ağrıyor abla canım aşırı sıkkın ama kalkıp evi toplayacağım yemek yapacağım yapacak bir şey yokHayalim hayır olsun inşaAllah iyimisin şuan
Ne yardımı bonus işe gitti kendisi ben halledeceğim her şeyi her zaman ki gibiAh yaa uzatmayın bari misafir üstü iş güç yardımlaşırsınız mecbur
Başım ağrıyor abla canım aşırı sıkkın ama kalkıp evi toplayacağım yemek yapacağım yapacak bir şey yok
Olduğu kadar yap canım üzme canınıNe yardımı bonus işe gitti kendisi ben halledeceğim her şeyi her zaman ki gibi
Buna bişey işlemiyor yaw valla görmezden geliyorum yine aynıSaglık olsun sonra telafi edersin üzme kendini
Nice senelere. Dogum günün kutlu olsun sana yeni yaşında güzellikler getirsin
Yapma diyince daha çok yapıyolar görmemezlikten gelceksin bazen
Benimde 6 gün oldu daha kac gün gidecek bakalım 10 günü bulacak heralde
Emin ol o takıp üzülmeyecek senin gibi.Ne yardımı bonus işe gitti kendisi ben halledeceğim her şeyi her zaman ki gibi
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu yılların olsunGünaydın hayırlı sabahlar![]()
![]()