yap dememizi mi istersiiiin yoksaaa amaaağn yat gitsin dememizi mi? ona göre motive edicemSaat 1 e kadar ezcük iş mi yapsam
Ederiz tabi canımSağol ilknur benim için süreç daha sonra başlayacak hayırlısıyladuanizda beni de unutmayın olur mu
Bende patates yaptım Mete’ye dograttım patatesleriPatates istemişti dün evdeki en küçük kişi
Onu yapıcam şimdi
Futbol istiyo gidiyodu aslında yazın ameliyat olunca doktor 2 ay yasaklamıstı sonrada gittigi yer kapanmıs kış geldi etti derken tekrar yazdıramadık yakın bi yerde de yok havalar ısınsın biraz bakalımTeşekkür ederim canım. Ahsene iyi olacak kuzeni de var birlikte gidecekler bakalımaman iyi yapmışsın yaa yoğun yorucu olurdu çocuk için
Yapamıcaksın ya ondan işteBoş zaman olunca bende tık yok sıkıntı az vakit olunca aşka geliyorum
İyiyiz sedacım sen nasılsınHerkez iyi mi ??
Geçmiş olsun limonsuzGözüm aydın çocuklar grip olduokula göndermedim.
Gardropun yanında boşluk var ben oraya koyuyorum pinhanYettim...
Pek güzel mis ettim her yeri.
Çocuk odalarını da dolap üstü vs sildim toz aldım
Süpür sil her yer iyi oldu yine
Şimdi sizlere bir sorum olacak.
Ütü masası ve elektrik süpürgeleriniz nerede duruyor???
(Robot ve dik süpürgeler dışında büyük süpürgelerden söz ediyorum)
Egzama gibi mi. Deterjanını değiştirdin mi yadaEki Görüntüle 3550368 böyle bir şey umarım doktora gidince ne olduğu belli olurda geçer sonrasında.
Kalk yapalım bende yapıyorumSaat 1 e kadar ezcük iş mi yapsam
Oyy maşallahEki Görüntüle 3550368 böyle bir şey umarım doktora gidince ne olduğu belli olurda geçer sonrasında.
UmarımOyy maşallahinşallah önemsiz birşeydir
Allah onları bildiği gibi yapsın yaw bi yere sığmıyorlarYettim...
Pek güzel mis ettim her yeri.
Çocuk odalarını da dolap üstü vs sildim toz aldım
Süpür sil her yer iyi oldu yine
Şimdi sizlere bir sorum olacak.
Ütü masası ve elektrik süpürgeleriniz nerede duruyor???
(Robot ve dik süpürgeler dışında büyük süpürgelerden söz ediyorum)
Yapıyım ya dün misafir vardı ya ev harapyap dememizi mi istersiiiin yoksaaa amaaağn yat gitsin dememizi mi? ona göre motive edicem
Hadi gakKalk yapalım bende yapıyorum
Annemgilin de kendine göre işleri olabiliyor bide evlerimiz uzak .Kıyamam yaannenlerle falan gitsen olmaz mı Seda ?
Amin inşallahLinkini atıyım alırsan buda baya uzun aslında nerdeyse salonun bi duvarını kaplıyo
İgneyle tutturmayı denesen çatal ignelerle
Oy daha kücükmüs. Güle güle büyüt
Hayırlsıı olsun hakkında baloncuk. Allah gönlüne göre versin
Geçmiş olsun Seda. Nemlendiriyor musun yüzünü vücudunu atopik dermatit olabilir benim kızımda da kollarında olmuştuEvet hasta olanlara geçmiş olsun.
oğlumun iki yanağında kızarıklık oluştu .
Sadece yanaklarında var .
Başka bi yerde yok.
Eşimin izin gününü bekliyorum doktora götürebilmek için.
Amin inşallahLinkini atıyım alırsan buda baya uzun aslında nerdeyse salonun bi duvarını kaplıyo
İgneyle tutturmayı denesen çatal ignelerle
Oy daha kücükmüs. Güle güle büyüt
Hayırlsıı olsun hakkında baloncuk. Allah gönlüne göre versin
Yaparsın inşallah. Bi dene normal kekik olur mu bilmiyorum. Bence olabilir bi yapınBen börek koymuştum ama yarıda kaldı bugün devam edicem inşAllah. Çok değil 2 yufkam var ama olsun yeter.
Bi de poğaça yapayım diyorum. Oruçken çocuklara kolay olur.
Bi de kete yapsam süper olurdu aslında
Normal kekik de olur mueşim boğazım kötü olmaya başladı dedi. Keşke çocuklar da içse böyle şeyleri
Canımmm
Allah şifa versin canım
Allah yardımcın olsun canım emeklerinin karşılığını alırsın inşAllah
Sağol canım annene de geçmiş olsun
Sağol abla aynen öyle maalesef
Amin inşAllah canım sağol
Dalinin bebek yağını sürmüştük o mu yanlış oldu acabaGeçmiş olsun Seda. Nemlendiriyor musun yüzünü vücudunu atopik dermatit olabilir benim kızımda da kollarında olmuştu
Sağlıkla büyüsün bebeğin gözünüz aydınCanlar tek tek dönemiyorum Allah razı olsun doğum yaptım Pazartesi bugün hastaneden çıkıyorum dualarınıza talibim sezeryan zor inşallah çabucak iyileşirim bebeğimi sağlıkla büyütürüm
Sen çırpı benNiye sen nesinki
Yok çiçeğim ya açık manuel basınca çalışıyot da telden yönlendiremiyorum. Manuel olunca da kaldır götür falan aman
Ütü masası kızımın kıyafet dolabının arkasında. Süpürgem yok
Egzama mı acaba dicektm. İhmal etme seda götür mutlaka
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versinCanlar tek tek dönemiyorum Allah razı olsun doğum yaptım Pazartesi bugün hastaneden çıkıyorum dualarınıza talibim sezeryan zor inşallah çabucak iyileşirim bebeğimi sağlıkla büyütürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?