Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sağol ilknur benim için süreç daha sonra başlayacak hayırlısıyla duanizda beni de unutmayın olur mu
Ederiz tabi canım
Patates istemişti dün evdeki en küçük kişi
Onu yapıcam şimdi
Bende patates yaptım Mete’ye dograttım patatesleri
Teşekkür ederim canım. Ahsene iyi olacak kuzeni de var birlikte gidecekler bakalım aman iyi yapmışsın yaa yoğun yorucu olurdu çocuk için
Futbol istiyo gidiyodu aslında yazın ameliyat olunca doktor 2 ay yasaklamıstı sonrada gittigi yer kapanmıs kış geldi etti derken tekrar yazdıramadık yakın bi yerde de yok havalar ısınsın biraz bakalım
Boş zaman olunca bende tık yok sıkıntı az vakit olunca aşka geliyorum
Yapamıcaksın ya ondan işte
Herkez iyi mi ??
İyiyiz sedacım sen nasılsın
Gözüm aydın çocuklar grip oldu okula göndermedim.
Geçmiş olsun limonsuz
Gardropun yanında boşluk var ben oraya koyuyorum pinhan
Eki Görüntüle 3550368 böyle bir şey umarım doktora gidince ne olduğu belli olurda geçer sonrasında.
Egzama gibi mi. Deterjanını değiştirdin mi yada

Allah onları bildiği gibi yapsın yaw bi yere sığmıyorlar büyük süpürgem yatak odasında duruyor. Ütü masası da benim vestiyer sürgülü oda gibi küçük bi yer. Oraya sıkıştırdım

Amin inşallah

Evet hasta olanlara geçmiş olsun.
oğlumun iki yanağında kızarıklık oluştu .
Sadece yanaklarında var .
Başka bi yerde yok.
Eşimin izin gününü bekliyorum doktora götürebilmek için.
Geçmiş olsun Seda. Nemlendiriyor musun yüzünü vücudunu atopik dermatit olabilir benim kızımda da kollarında olmuştu

Amin inşallah

Yaparsın inşallah. Bi dene normal kekik olur mu bilmiyorum. Bence olabilir bi yapın

Canlar tek tek dönemiyorum Allah razı olsun doğum yaptım Pazartesi bugün hastaneden çıkıyorum dualarınıza talibim sezeryan zor inşallah çabucak iyileşirim bebeğimi sağlıkla büyütürüm
Sağlıkla büyüsün bebeğin gözünüz aydın

Sen çırpı ben

Canlar tek tek dönemiyorum Allah razı olsun doğum yaptım Pazartesi bugün hastaneden çıkıyorum dualarınıza talibim sezeryan zor inşallah çabucak iyileşirim bebeğimi sağlıkla büyütürüm
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…