Avm ler oluyor ya züccaciye gibi öyle bir yerden aldım online satışları yok olsa hemen vericem linkini.Sen nerden aldın pekiiii
Bende geçen parti malzemecisinde sordum 500 dediler
Evet doğrudurAvm ler oluyor ya züccaciye gibi öyle bir yerden aldım online satışları yok olsa hemen vericem linkini.
Sırf Ramazan diye fiyat artırdılar
Daha 3 aylıkBenim aldıgım yerde ne kadar acaba dur bakıyım bi etiketlerim daha uygunsa
Cok sabırlıyımdır. Sinirlenince biraz çemkiririm. Ama artık son noktada olur yani o
Aa bizim ev
Evet niye şartlıyosun kendini öyle kendinde seviyosan bence ertelemekızın kaç yaşında
Geçen sene ramazan ayına girerken bende hep o ilahiyiyi dinliyordum gerçekten banada çok derin geliyorCanım niye neye sıkkın bilmiyorum güzel bir gün geçirdim oysa.
Çocuklar uyurken Fatma ana ilahisi açtım.
Çok hüzünlendiriyor o beni.
Ondan mı bilmem.
Bir ağlayasım var bu gece......
Evet doğru ya bende bi alıp süsleyeyim ışıl ışıl olsunSadece çocuk için olmamalı asıl bizim için gerekli aslında.
Bende bişey yapamadımBende bu yola çıkmıştım bi börek yaptım onu da dolaba koymak nasip olmadı yendidaha bişey yapamadım
Bu sene oğlum boş olsaydı Bende jimnastik düşünüyordum çok iyi olmuşBugün değişik bi gündü dün gece annemde çarpıntı olmuş onu hastaneye götürdüm geldim. Bugün kardiyolojiye gittik temiz çıktı eko ekg. Yarın kan verecek. Sonra ahseni götürdüm kontrole öksürük bitmedi çünkü ciğere inmiş biraz daha şurupları değiştirdi hava verdi. Ordan yeğenimi jimnastiğe götürdük ahsende girdi deneme dersi yaptık kayıt ettirdim. Artık benim çekirge de gidecek haftada 2 gün
Perdeler biraz sıkıntılı olabilir perdeye bantlamayı dene bakalımEvet doğrudur
Buna Pil taktımm çok güzel yanıyorlar bide yanıp sönme ayarı da var
Perdeye nasıl takabilirim ?
Buradayım bonus teşekkür ederim sorduğun içinmavibaloncuk nerelerdesin?
2.de prosedür için mi olacaktı?Buradayım bonus teşekkür ederim sorduğun için
Biraz moralim bozuk içim daralıyor hayrolsunyarın hastaneye gidecem hayırlısıyla 2.aşılamaya başlayacaz bakalm bundan sonra raporu çıkartmak kalıyor
Evet abla2.de prosedür için mi olacaktı?
Teşekkür ederim evde yapana kadar orda yapsın çekirgeGeçmiş olsun canım, oh kurs da iyi olmuş
Benimki pek poğaça yemez bi börek işte. Onu da ayda yıldaBende bişey yapamadım
Bu ramazan poğaça börek yok diye eşimle anlaştık ama bakalım kararlı olacak mı ?
Aşırı esnek bide dedim hem değişiklik olur hem de dediğin gibi enerjisini atsınBu sene oğlum boş olsaydı Bende jimnastik düşünüyordum çok iyi olmuşahsenkuş enerjisini atsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?