- 30 Ocak 2015
- 18.580
- 19.601
- 498
- 29
Benim aldıgım yerde ne kadar acaba dur bakıyım bi etiketlerim daha uygunsaEvet bunu da gördüm 500 TL dediler
Şimdilik almadım
Cok sabırlıyımdır. Sinirlenince biraz çemkiririm. Ama artık son noktada olur yani oGerçekten sinirli misin peki
Aa bizim ev
Evet niye şartlıyosun kendini öyle kendinde seviyosan bence ertelemeYaa bende çok istiyorum bunlarsan böyle evi süslemek ama hep kzıım büyüsün onu teşvik amaclı yaparım diyodum ama şuan neden öyle şartlıyorum kendimi şimdide olur diye düşünmüyor değilim
Yaa bende çok istiyorum bunlarsan böyle evi süslemek ama hep kzıım büyüsün onu teşvik amaclı yaparım diyodum ama şuan neden öyle şartlıyorum kendimi şimdide olur diye düşünmüyor değilim
Bende bu yola çıkmıştım bi börek yaptım onu da dolaba koymak nasip olmadı yendi
Eşim dağ kekiği ile çay yapmış öksürük varken akşama kadar öksürmedim diodu ben denemedim de hiçDağ kekiği vermişti arkadaşım çayını yap iç dedi sen de yap normal kekik de olur.
Olur o da tabi. Hem hastalık hem o direncin düşmüştürDaha iyiyim sweet çok şükür. Ama galiba hamilelikten bi halsizlik var üzerimde
D vitaminin ne seviyede bonusum verdin mi yakın zamanda kan. Düşük olunca ağrı sızı oluyor hepTam hasta diyemem ya ama bişey yokluyor çaya otururum oturmadan bi yer süpürüp silsem kar diyorum hayal Allah beterinden korusun ağrım sızım bitmiyor dile getirmek istemiyorum yavaş yapabiliyorum her şeyi zaman alıyor
Geçmiş olsun canım, oh kurs da iyi olmuşBugün değişik bi gündü dün gece annemde çarpıntı olmuş onu hastaneye götürdüm geldim. Bugün kardiyolojiye gittik temiz çıktı eko ekg. Yarın kan verecek. Sonra ahseni götürdüm kontrole öksürük bitmedi çünkü ciğere inmiş biraz daha şurupları değiştirdi hava verdi. Ordan yeğenimi jimnastiğe götürdük ahsende girdi deneme dersi yaptık kayıt ettirdim. Artık benim çekirge de gidecek haftada 2 gün
Ben dükkanda sordum şuan net fiyatı 900 küsürGonulmeyvesi aynı civardaymıs fiyatı ben 2023de almısım
Hee iyimiş benim bi gördüklerim 900 küsür düGonulmeyvesi aynı civardaymıs fiyatı ben 2023de almısım
Kuzum orda burda şurdayım. Çocuk fena hasta, ailecek hastayız. İnşallah toparlarız. Onun dışında okul ev arası gidip geliyorum. Çok şükür bugünümüzeHoşgeldin ya nerelerdeydin
Geçmiş olsun yavruya sen işe başladın demek Allah kolaylık versinKuzum orda burda şurdayım. Çocuk fena hasta, ailecek hastayız. İnşallah toparlarız. Onun dışında okul ev arası gidip geliyorum. Çok şükür bugünümüze
Gel birlikte ağlayalım ama mutlaka ağla çok ferahlatıyor insanıBurda da kimse yok...
Etrafımda da kimse yok belki de.
Herkes bir parça yalnız.
İçimi boşaltmalıyım
Ooo çok oldu. Sağol bebem, dikkat edin feci bir salgın varGeçmiş olsun yavruya sen işe başladın demek Allah kolaylık versin
Henüz yakalanmadık da bugün bi sinyal verdi bakalımOoo çok oldu. Sağol bebem, dikkat edin feci bir salgın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?