- 12 Haziran 2019
- 18.768
- 114.349
- 598
- 37
Hah aynı aynıBu şey gündüz diyet yapıp gece bişeyler yeyip sabah geri pişman olmam
Sende mi hastasın aryaSağlık ocağına gittim geldim, bebeğime kahvaltı hazırladım.
Akşamdan kalan bulaşıklar vardı, topladım makineye yerleştirdim.
İki makine çamaşır yıkadım, serdim.
Bebeğimin çantasını hazırladım, kıyafetlerini değiştirdim.
Ortalığı hızlıca topladım, çıktıkrota annemmm
Yani hep öyle oluyor abla biri hastayım demesin sırayla geliyorGeçmiş olsun mesajına istemsiz güldüm
Heee yaaa az ötede hapşurunnnsırayla hasta oluyoruz
Aslında hasta değilim kuzum, dün gece böyle çok üşüdüm titredim. Burnumda da hafif akıntı var.Sende mi hastasın arya
Anladım canım aman dikkat et ya zaten bi üşümeyle, ya boğaz ağrısıyla bişeyle başlıyor.Aslında hasta değilim kuzum, dün gece böyle çok üşüdüm titredim. Burnumda da hafif akıntı var.
İnşallah devam etmez.
Ama sağlık ocağına gitme sebebim farklı, kadınsal bir hormonuma bakılması lazımdı oyüzden
Bugunde yapma Hayal bazen kendimizi dinlemeliyizBugün hiç iş yapasım yok boş boş oturmak istiyorum
Oh benim yerimede uyu limonsuzz11.45 te uyandım yav.Uyumada şov yapmışım resmen yabak yine pişman oldum uyudum diye
Topikte bi hastalık bi depresyon el geziyo. Aglamak istiyosan agla tabi ama depresyona girme sakınOfff ne oldu bana ya bi ağlayasım var anlamadımbişey de olmadı öylece oturuyorum
Bebekle çok zor oluyor, inşallah hasta olacaksam da böyle ayakta geçiririm. İnşallah canım benimAnladım canım aman dikkat et ya zaten bi üşümeyle, ya boğaz ağrısıyla bişeyle başlıyor.
İnşallah sonucun iyi çıkar
pişmanlık duyacağını tahmin ettim11.45 te uyandım yav.Uyumada şov yapmışım resmen yabak yine pişman oldum uyudum diye
Atabilirsin canımKızlar geceden biraz çok nohut haşlamışım. Dondurucuya atabilirim demi?
Afiyet olsun şimdi içtimKahveye gelen var mı
Sağol canım hiç sorma yaa galiba öyle oldu
Allah razı olsunKardeşinin sonuçları tertemiz çıkar inşallah hayal
Öyle yapıcam valla içimden gelmiyorBugunde yapma Hayal bazen kendimizi dinlemeliyiz
Aminn abla çok teşekkür ederim daha iyi oldum elhamdülillahGönülüm geçmiş olsun RABBİM acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?