Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sende mi hastasın arya

Anladım canım aman dikkat et ya zaten bi üşümeyle, ya boğaz ağrısıyla bişeyle başlıyor.

İnşallah sonucun iyi çıkar

Bugün hiç iş yapasım yok boş boş oturmak istiyorum
Bugunde yapma Hayal bazen kendimizi dinlemeliyiz
11.45 te uyandım yav.Uyumada şov yapmışım resmen ya bak yine pişman oldum uyudum diye
Oh benim yerimede uyu limonsuzz
Offf ne oldu bana ya bi ağlayasım var anlamadım bişey de olmadı öylece oturuyorum
Topikte bi hastalık bi depresyon el geziyo. Aglamak istiyosan agla tabi ama depresyona girme sakın

Sabah Arda’nın beslenmesine gözleme yaptım( Beslenme için önerileriniz varsa alırım ne koyacagımı şaşırıyorum cünkü)
Yatakları topladım
Kahvaltı hazırladım
Mutfağı topladım
Mutfak dolaplarının üst tarafını iç dış sildim
Bulaşık makinesini calıstırdım arıza vermis tekrar calıstırdım insallah bozulmaz kaçıncı arızası eşim tamir etti kac kere
Evi süpürdüm
Tuvaletler yıkandı
Duşakabini temizledim kimse banyo yapmasın cok güzel oldu
Aynaları sildim
Çamaşır attım makineye

Kızlar birşey sormak istiyorum.
Bende ileri seviyede endometriozis var, tekrar çocuk istemimiz olabilir diye ameliyatı erteledik. Çünkü rahim zarar görüyormuş hem ileri seviyede olduğu için hem de yapışıklık fazla olduğu için. Doğum kontrol hapı bu hastalığı bastırıyormuş, 2 aydır düzenli kullanıyorum ama son 25 günün 18'i kanamalı geçiyor ve hâlâ durmadı. Hayat kalitem düşüyor. Bende doktora Ramazan geliyor,.oruç tutmak istiyorum bana bir yol gösterin dedim. E2 hormonuna baktır ona göre ilaç yazayım dedi.
Sonuçlar bir saate çıkar, böyle bir durum yaşayan oldu mu? Bu arada yaşım 30
Doğum kontrol hapı böyle kanama yapar mı? İlaçtan önce herhangi bir kanamam yoktu regl dışında, sadece regl çok ağrılı ve şiddetli geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…