Yaa deme benim kızın odasındaki dolapta da ayna var boydan boyaOdada ondan yüksekte olan bir şey fazla peluş oyuncak falan olmamalıymış varsa yatak altına falan koymayı dene.
Dolaplar kapalı dursun hiç açık kalmasın ayna da pek iyi değil aslında
Sağol gönülümAfiyet olsun canımm
Allah razı olsun canımYazamadım kaç gündür canım şimdi gördüm duamizdasin sen de kardeşin de inşallah tertemiz gelir sonuçları
Yaa deme benim kızın odasındaki dolapta da ayna var boydan boyaben de sevmiyorum çok ayna o yüzden hep mecbur açık bırakıyorum dolabın
Kıyamam kardeş de başka Allah kaldıramayacağımız yük yüklemesin sabah namazda Yasin okurum ben de inşallah hayal Allaha sığınıp bekliycezSağol gönülüm
Allah razı olsun canımo kadar korkuyorum ki kendi derdimi unuttum
Aynayı bende sevmiyorum odada ben bile korkuyorum yaYaa deme benim kızın odasındaki dolapta da ayna var boydan boyaben de sevmiyorum çok ayna o yüzden hep mecbur açık bırakıyorum dolabın bi tarafını
Çok başkaymış bonus hiç bu kadar korktuğumu biliyorum. Allah razı olsunKıyamam kardeş de başka Allah kaldıramayacağımız yük yüklemesin sabah namazda Yasin okurum ben de inşallah hayal Allaha sığınıp bekliycez
İşine yaramışAy oda da ki ayna dediniz aklıma geçen gün kızım uyanmış gelmiş bizim yatağın üzerinde oturuyordu ama ben ses falan duymadım aynadan gördüm orda oturduğunu gece gece o aklıma geldi
Aman aman gelmesin geri gitsinBir üşüme geldi valla yatağa girdim
Yüksekte bişey yok öyle. Dolapları da kapalı tutuyorum artık. Ayna dolabın var maalesefOdada ondan yüksekte olan bir şey fazla peluş oyuncak falan olmamalıymış varsa yatak altına falan koymayı dene.
Dolaplar kapalı dursun hiç açık kalmasın ayna da pek iyi değil aslında
Pişircen her şeyi çiğ yok pastırma da dahilPişmiş salam da mı yenmez la
Örgü,dizi,çay keyifli olmalı,:)Selam kızlar eve geldim yemek yendi,
Kahvaltılık Poğaça yaptım
Makineye çamaşır attım
Temiz çamaşırı kaldırdım
Oturdum örgü dizi çay üçlüsündeyim.
Evet güzel oluyorÖrgü,dizi,çay keyifli olmalı,:)
Allah Allah niye böyle oluyor çocuklar ya, kaç yaşında kızın?Benim kızında bazen kalıyor çıkardığım zıbında da huzursuz oluyor geceleri ağlıyor bağırıyor falan. Bide gece lambası hiç yakmam normalde son 2 aydır falan karanlık olunca bağırıyor ağlıyor. Geliyor gidiyor diyor. Işık açınca işte dolaptaki kıyafeti diyor aaa üstmüş diye ya da başka bir şeyi karanlıkta bişeylere benzetiyor. 2 haftadır artık odada gece lambası ile uyuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?