hala adı yok mutfak temizliğine girişmeden perdeler yıkanmadan kızartmamı yapsam diyiyorumBen de yemek yapıcam canım. Bütün tavuk var onu yapıcam bi de çorba.
Ramanzan heycanı var biraz cesaret veriyor yetişdiği kadar artıkGeçer inşallah ramazanda oruç oruç daha zor olur yoksa. Kendini yorma fazla
Denemek lazım o zaman merak ettimKıraz yaprağının ayrı bir rahıyası var hiç benzemiyor içide yaprak sarması gibi değil
Hayal kardeşinin biyopsisi yapıldı mıEvi havalandırdım
Nevresim değiştirdim
Çıkardığım nevresimi makineye attım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Mutfağı toparladım tezgah vs
Tüm evi süpürdüm
Misafir banyosu klozet lavabo ovaladım
Olabilir aslında. Hem ramazan da ağır gelir son bi yaphala adı yok mutfak temizliğine girişmeden perdeler yıkanmadan kızartmamı yapsam diyiyorum
Malatyaya yolun düşerse denemeni tavsiye ederimDenemek lazım o zaman merak ettim
Hayal kardeşinin biyopsisi yapıldı mı
Ne kadar da tertemiz bi görüntüYemek yapıyorum bi yandan oturup içiyorum
Nane Limon Kabugu nane bak bi sütlaç yaptım az önce ibretlik hahahaha ne yapayım hep mükemmel yapmak zorunda mıyım
Nişastayı dalgınlıkla fazla koymuşum anladığımda çok geçti birden macun gibi oldu bu sefer o panikle süt ekle şeker ekle tekrar kaynasın derken soğuk süt kattığım için bekle bekle dibi yanmaya başladı başka tencereye boşalttım çok hafif de koku sinmiş olabilir diye fırın kaplarına koydum kızarsın diye.
Şimdi iki tane tencere var kirli biri yanık
Ne kadar da tertemiz bi görüntü
Bütün işleri bitmiş evi kek kokutmuş kahvesini yudumlayan bir hanımefendi görüyorum şuan
İnşallah bi gün gezmeye gelirsek denerim aklımda bulunsunMalatyaya yolun düşerse denemeni tavsiye ederim
Vallah düşmüşümDüşme iştee bu görüntüye düşme arka plan tencere kahve taşmış ocak
Ev ekonomisine katkıda bulunan bi kadın hic bisey bosa gitmediNane Limon Kabugu nane bak bi sütlaç yaptım az önce ibretlik hahahaha ne yapayım hep mükemmel yapmak zorunda mıyım
Nişastayı dalgınlıkla fazla koymuşum anladığımda çok geçti birden macun gibi oldu bu sefer o panikle süt ekle şeker ekle tekrar kaynasın derken soğuk süt kattığım için bekle bekle dibi yanmaya başladı başka tencereye boşalttım çok hafif de koku sinmiş olabilir diye fırın kaplarına koydum kızarsın diye.
Şimdi iki tane tencere var kirli biri yanık
Geri alıyorum geri alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?