O daha sanırım tanımadan elti olarak görmüş seni gardını almış en güzeli böyle mecburi olman gereken ortamlarda selam selam mesafeli seviyeli bi ilişki
Olabilir bonus. Bide ben ondan büyüğüm yaş olarak ama kaynım benden büyük yaş olarak. Bu sanki ne diyeceğini bilemiyor gibi de geliyor abla falan demek istemiyor bence ondan da konuşmuyor gibi geldi. Bilemiyorum görecez ilerde ama zaten çok sık karşılaşacak da değiliz en iyisi mesafe
O daha sanırım tanımadan elti olarak görmüş seni gardını almış en güzeli böyle mecburi olman gereken ortamlarda selam selam mesafeli seviyeli bi ilişki
Bugün
Yatağımızı topladım
Kahvaltı hazırladım
Kahvaltı bulaşığını kaldırdım
Kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim
Çöpü çıkardım
Banyo lavabo,ayna,yerini ıslak mendille sildim
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Islak mendille salonun tozunu aldım üstten
Akşam yemeği eşimle hazırladık ekmek arası köfte aparatif
Bulaşık makinesini boşaltıcam bitince
.
Evi düzenli tutmaya çalıştım bugün dinlendim son son yarın büyük gün inşallah sağlıkla kavuşurum yavrumla
Valla ben sıcak kanlıyım hani öyle soğuk donuk durmam. Ama bu öyle ve benle ne alıp veremediği var anlamış değilim. Takıda kv set almış gözüm görmüyor diye bana tak dedi. Kv ye sen tak dedi benim takmama izin vermedi. Sonra o takamadi kendi yengesi taktı mesela. Aşırı canım sıkıldı. Bende ha öyle mi dedim demek ki uzak durcaz
Maalesef herkes iyi niyetli olmuyor
Boşver ilk günden kendini göstermiş
Mesafeli olursun sende
İlk evlendiğim yıllarda yapılanlara çok üzülürdüm gençlik işte
Şimdi hiç takmıyorum
Valla ben sıcak kanlıyım hani öyle soğuk donuk durmam. Ama bu öyle ve benle ne alıp veremediği var anlamış değilim. Takıda kv set almış gözüm görmüyor diye bana tak dedi. Kv ye sen tak dedi benim takmama izin vermedi. Sonra o takamadi kendi yengesi taktı mesela. Aşırı canım sıkıldı. Bende ha öyle mi dedim demek ki uzak durcaz