- 28 Ekim 2022
- 7.278
- 19.082
- 178
- 28
Senden haber aldıkça bende duygusallaşıp ağlıyorum güzel kalplim hep duamdasinBonusum buralara gelmeye hiç bir şekilde vaktim olmuyor
Bu iki kız beni parmağında oynatıyor hele Alya benim kopyam öyle cimcime kiİncimde isminin hakkını veriyor öyle nahif ki
gece gündüz kalmadı çok yorgunum gündüz uyuyorlar gece 3 ten sonra ikiside çok aktif
Aynı anda ağlıyorlar durumlar böyle
Sanki tek ağlayan onlarben bu lohusalığın hemen bitmesini istiyorum aşırı ağlak biri oldum.
Bacağım hala düzelmedi onun için şehir hast oksijen hiperbarik tedavisine başlayacağım
İkisine yetmek biraz zor oluyor ama biliyorum ki bu günler de geçici
Duanızda unutmayın Rabbim kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin
Senden haber aldıkça bende duygusallaşıp ağlıyorum güzel kalplim hep duamdasinBonusum buralara gelmeye hiç bir şekilde vaktim olmuyor
Bu iki kız beni parmağında oynatıyor hele Alya benim kopyam öyle cimcime kiİncimde isminin hakkını veriyor öyle nahif ki
gece gündüz kalmadı çok yorgunum gündüz uyuyorlar gece 3 ten sonra ikiside çok aktif
Sanki tek ağlayan onlarben bu lohusalığın hemen bitmesini istiyorum aşırı ağlak biri oldum.
Bacağım hala düzelmedi onun için şehir hast oksijen hiperbarik tedavisine başlayacağım
Allah ın izni ile geçecek bu günler çiçeğimmmBonusum buralara gelmeye hiç bir şekilde vaktim olmuyor
Ay ay ay maşallah harika görünüyor ellerine sağlıkKayinvalidemler Umre'den geliyor, kahvaltı hazırladım bekliyorum.
Biraz da özendim mi ne? Böyle sunumu hep görüyordum deneyem dedim, sonuçta benim neyim eksik değil mi sunumcu kadınlardan
Ozaman gelsin mi minik bir spoilerEki Görüntüle 3547841
Eline sağlıkKayinvalidemler Umre'den geliyor, kahvaltı hazırladım bekliyorum.
Biraz da özendim mi ne? Böyle sunumu hep görüyordum deneyem dedim, sonuçta benim neyim eksik değil mi sunumcu kadınlardan
Ozaman gelsin mi minik bir spoilerEki Görüntüle 3547841
Geçmiş olsun şimdi nasılsıngiribi ağır geçirince benim tansiyonum düşüyor
Tuzlu ayran içtim toparlar şimdi
Sende uz7n zamandır görmemişsin inşallah her şey yolundadırGünaydınn
Hayırlı Cumalar
hoşgeldin canım benim , ikiz annesi olmak tabiki kolay deil ama olsun Allah ın izniyle onlarda büyür unutursun bugünleriBonusum buralara gelmeye hiç bir şekilde vaktim olmuyor
Teşekkür ederim canım benimAy ay ay maşallah harika görünüyor ellerine sağlık
güle güle gidin gelin canım , hayırlı yolculuklarSagol abla azerbeycana gidiyoruz
hoşgeldin , çocukları götürmediniz mi ?Ciao sinyoritalar
Geldim ben memlekete
Hava durumunun Sabiha Gökçene etkisi sebebiyle rötarlı, çoook uzun bir yolculukla döndük ama döndük ya hamdolsun.
İstanbula aylardır yağmayan kar dün yağınca
Neyse.
Bir de grip oldum.
Çok zordu dün.
Güzel bir tatildi.
Eşceğizimle sırt çantalarımızı takıp başka hiçbirşey taşımadan özgürce gezdik, sorumsuzca.
Değişik ve güzeldi.
Gittiğimiz yerler de çok güzeldi.
Ama yine de memleketim de memleketim
Öyle böyle rüya bitti
Döndük bulaşık makinesi olmayan evime
Yorgunum.
Bi geçsin, dinleniyim.
Döncem buralara.
Sevgiler herkese
İlk defa böyle bi kısaltma görüyorum. Bence tdk ya bildirilmeliPatates kızartması
tiniminimm sağlıkla büyüsün güzel prenseslerinBonusum buralara gelmeye hiç bir şekilde vaktim olmuyor
HatunummSenden haber aldıkça bende duygusallaşıp ağlıyorum güzel kalplim hep duamdasin
Aminnn aminnn pamuğummm hepinizi çok seviyoruzAllah ın izni ile geçecek bu günler çiçeğimmm
Allah güç kuvvet versin. yavruların sağlıkla afiyetle büyüsünler inşaAllah
Rabbim tez günde kalıcı şifalar versin sana duamdasınız tinnoşum alyam incim
İnşallah ablacımmm benim bizde senii çokça öptükk sarıldıkkhoşgeldin canım benim , ikiz annesi olmak tabiki kolay deil ama olsun Allah ın izniyle onlarda büyür unutursun bugünleri
bian önce tamamen iyileşirsin inşallah üçünüzüde çok öpüyorum mis gibi kokar onlar şimdi cennet kokusu
Perişiimm seni gördüğümeee çok sevindimmmtiniminimm sağlıkla büyüsün güzel prenseslerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?