Heee tamm hatırladım şimdi de nasıl bunca gün sataşmadan durdum yaa öffOoo İtalya
Canımm Serom ne güzel dua aldım cuma gününde aminnn aminnn çiçeğimmAhh tinnoş herşey senin ve kızların için çok iyi olsun inşallah. Rabbin bacağına acil kalıcı şifa, sana da güç kuvvet versin inşallah
Bonusum buralara gelmeye hiç bir şekilde vaktim olmuyor
Bu iki kız beni parmağında oynatıyor hele Alya benim kopyam öyle cimcime kiİncimde isminin hakkını veriyor öyle nahif ki
gece gündüz kalmadı çok yorgunum gündüz uyuyorlar gece 3 ten sonra ikiside çok aktif
Aynı anda ağlıyorlar durumlar böyle
Sanki tek ağlayan onlarben bu lohusalığın hemen bitmesini istiyorum aşırı ağlak biri oldum.
Bacağım hala düzelmedi onun için şehir hast oksijen hiperbarik tedavisine başlayacağım
İkisine yetmek biraz zor oluyor ama biliyorum ki bu günler de geçici
Duanızda unutmayın Rabbim kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin
Ekmeği kime anlatacağını iyi biliyorsun köftehor gizledim ki swetin canı çekmesinEkmeğin arasına menemen koyup yedim, çıtır somun ekmek hayal et.
Tabi ki yapmadımSabah sabah poğaşa yaptım deme. sen o kadar hamarat değilsin sweet kendine gel
Çıtır somun daha cazipEkmeği kime anlatacağını iyi biliyorsun köftehor gizledim ki swetin canı çekmesin
İyiki ahsen varTabi ki yapmadımama Ahsen olmasa kesin yapardım aklımda bayadır da
Okul tatil mi istanbul daYatakları süpürdüm topladım
Evi robotla karışık süpürdük
Kızlar makine boşalttı
Kahvaltı yaptık
Mutfağı topladım
Banyo temizledim
TOz aldım ayna sildim yeter
Dışarı çıkıyorum şimdi çocuklarla
Hamur işi daha cazip napam köfteyiKöfte sivit
TabisiOkul tatil mi istanbul da
Aminnn aminnn BonusummHaberleşelim yeter zaten tinnoşuminşallah o tedavide hem çok güzel sonuç alırsın hem de kısa sürer kolayca olur mübarek saatte duamız olsun
Hoş geldin canımÇok iyi olur benim içinde
Hoşbuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?