- 12 Haziran 2019
- 18.709
- 113.896
- 598
- 37
Canım moralini bozma sende tedavi aşamasındasınİyi akşamlar kızlar kardeşimin mr sonucu geldi bırads4 yazıyor doktor biyopsi istedi20 yaşında daha çok canım sıkıldı
İnşallah sonuçlar temiz çıkarİyi akşamlar kızlar kardeşimin mr sonucu geldi bırads4 yazıyor doktor biyopsi istedi20 yaşında daha çok canım sıkıldı
Yarın operasyona gireceğim bende kendi derdimi unuttumCanım moralini bozma sende tedavi aşamasındasın
Rabbim kalıcı şifalar versin biyopsi sonucu tertemiz çıksın inşaAllah
Dua edip iyi düşünelim, tevekkül edip bekleyelimYarın operasyona gireceğim bende kendi derdimi unuttum
Günlük işler. Sadece çocuk odasına dip köşe girdimSen dün bi dünya iş yapmamış mıydın ne çabuk dağıldı
Akşam yemeği bulaşığını yıkadımBugün
Eşime kahvaltı hazırladım gönderdim
Robotun filtresini boşalttım
Çöpü çıkardım
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım
Evi üstten bi süpürdüm
Süpürgenin filtrelerini yıkadım
Mutfağın yerini Arap sabunlu suyla elimle sildim
Mutfak dolaplarını beyaz sabunlu suyla sildim
Yaş pasta yaptım (canım çekiyordu ne zamandır)
Akşam yemeği
(Kymalı türlü (Anacım yapıp vermişti dün)
Bulgur pilavı yaptım
Salata
Ayran)
Hakkında hayırlısı olsun kolaylıkla geçsin inşAllah canımYarın operasyona gireceğim bende kendi derdimi unuttum
Rabbim kolaylıkla geçirmeni nasip etsin inşallahYarın operasyona gireceğim bende kendi derdimi unuttum
Ben çareyi sakızda buldum 9 aydor sakız çiğniyorumSadece ağzıma kahveli şeker alınca falan iyi oluyor daa nereye kadar şeker yicem
İyi akşamlar kızlar kardeşimin mr sonucu geldi bırads4 yazıyor doktor biyopsi istedi20 yaşında daha çok canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?