• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

20250221_075452.jpg

Selamın Aleyküm hanımlar
Arada bir girip okuyorum da artık yazmak istedim😌
Bebekten sonra eşiminde çalışmamasından ipin ucunu bir türlü yakalayamadım🫣
Bende şuralarda takılsam sizin yaptıklarınızı okur biraz heveslenirim 🫢
hem ramazanda manevi olarak güzel ve düzenli gecirmek istiyorum hem evim düzenli olsun istiyorum da, sizin için bir mahsuru yoksa 🥰

dolunaybekler dolunaybekler geçmiş olsun umarım geçmez, seni de çok yormaz🙏🫠
-Hayal -Hayal teselli olur mu bilmiyorum ama, bu tarz işlemler de ufacık bir şey görseler hemen didikliyorlar. Erken farkedilmesi çok güzel bir şey. Yaşı genç. Umarım temiz çıkar. Annem de yaşadık bu süreci 5 ay önce yorucu bir süreç biliyorum. Benim ki ufak bir operasyon ile kurtuldu şükür. Şimdi sadece kontrole gidiyor. Tabi ki korkalım hızlı hareket edelim ama bir an önce de derman bulsun inşallah. Sana da geçmiş olsun şimdiden hayırla sonuçlansın ikinizinki de❤️‍🔥

Gece yarısı benim de gözüme evden göründüler herhalde yaptıklarımı yazayım.
Çay bulaşığını toplayıp yatmak için niyetlenmiştim sadece,
-Mutfağı topladım
-Bulaşık makinesi temizdi yerleştirdim
-domatesli bulgur pilavı, kıymalı kabak yemeği pişirdim.
-buzluğu düzenledim
-tüm çöpleri attım ( sabah evden çıkarken unutuyoruz bu aralar)
-banyonun dolabını boşalttım sildim yerleştirdim.
-Lavabosunu ve klozeti foşurdattim.
-Yerlerini sildim.
-Kuruyan çamaşırları katladım
-Çorap cekmecesini duzelttim(bu çorapların eşleri nereye giidyor)
-Makineye çamaşır attım, serdim.
-Ebeveyn banyosuna duş almak için gittim, oranın da dolabını boşaltıp sildim yerleştirdim.
-yerleri foşurdattim, kendimi de fosurdattim.
Gece 1 gibi anca bitti işim uyudum, sabah da zombi gibi işe geldim şimdi. Bu akşam da kursum var, kurs sonrası niyetlendim lahana saracağim ben de. Bir de gittikçe biriken bir ütüm var:/

Back