Sadece ağzıma kahveli şeker alınca falan iyi oluyor daa nereye kadar şeker yicemBenimde ilk 3 ay öyleydi.
İlk 3 ay tatlıdan da midem bulandı, sürekli ağzıma tuzlu leblebi atıyordumSadece ağzıma kahveli şeker alınca falan iyi oluyor daa nereye kadar şeker yicem
Sağol canım
Öyle mi dün burda kar yağdı bugün güneşli eriyorEvime hiç olmadığı karar güneş vuruyor bugün
Kar topluyor derler ama daha yağar mı bugün bilmiyorum
Buradada eridi öğlen baya yağdı yine ama şuan hava güzelÖyle mi dün burda kar yağdı bugün güneşli eriyor
1 saate hazır olur yaGünün menüsü
Tarhana çorbası
Biber dolması
Yoğurt
Bisküvili pasta (oğlumun isteği üzerine )
Bu menü kaç dk da çıkar ? Bismillah
Başlangıç 16 46
Canım hayırlısı neyse o olsun. Sen ne düsünürsen düsün dogumun nasıl olacaksa öyle oluyo. Bende normal dogumdan çok korkuyodum ve devlet hastanesine gidiyodum seçeneğim de yoktu yani mecbur normal olacaktı. Allah gönlüme göre mi verdi diyim bilmiyorum ama Arda hic dönmedi hep tersti ayakları aşağıda kafası yukardaydı. Öyle olunca mecburi sezaryen oldu. İnan hicte zorlanmadım 2 gün hastanede kaldım o kadar cok yürüdüm ki orda eve geldigimde cok cok iyiydim. Annemde sadece bi hafta kaldı 2 dogumumda da. Hic korkma hayırlısıyla saglıkla gelsin insallah.Hayırlı günler hayırlı sabahlar hanımlar. benim dün doktor kontrolüm vardı bayağı benim için zordu geldiğimden beri çok fazla ağladım elhamdülillah bir sağlık sorunu sıkıntısı yok ama doktor hiçbişe konuşamıyor ne normal diyebiliyor ne sezeryan ikisinide denemek istiyor bu benim için çok zor yani her şeyi düşünüyorum yapabilir miyim aksi bir şey olur mu önce normal deniycez Suni sancıyla pazartesi gününe kadar eğer kendi sancım gelmezse daha sonra suni sancı da bebeği kanala yerleştirmezse sezeryana geçeceğim sürekli kafamda düşünceler var dualarınızı bekliyorum
Geçmiş olsungiribi ağır geçirince benim tansiyonum düşüyor
Tuzlu ayran içtim toparlar şimdi
Ohh maşallah sana canım aynen öyle günün sonunda zaten yazılan kaderde ne varsa onu yaşayacağızCanım hayırlısı neyse o olsun. Sen ne düsünürsen düsün dogumun nasıl olacaksa öyle oluyo. Bende normal dogumdan çok korkuyodum ve devlet hastanesine gidiyodum seçeneğim de yoktu yani mecbur normal olacaktı. Allah gönlüme göre mi verdi diyim bilmiyorum ama Arda hic dönmedi hep tersti ayakları aşağıda kafası yukardaydı. Öyle olunca mecburi sezaryen oldu. İnan hicte zorlanmadım 2 gün hastanede kaldım o kadar cok yürüdüm ki orda eve geldigimde cok cok iyiydim. Annemde sadece bi hafta kaldı 2 dogumumda da. Hic korkma hayırlısıyla saglıkla gelsin insallah.
Geçmiş olsun
Teşekkürler canım 18 15 de bitti diyebilirim ama pişmesi ve bulaşıklar dahil1 saate hazır olur yaellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?