- 13 Mart 2019
- 13.944
- 48.419
- 598
Çok teşekkür ederimmEline sağlık
Doğum günü kutlu olsun yavrunun
Teşekkür ederim canımmÇok güzel olmuş seninki de
Bu kısmı üzdü benim de bi bölümde umutla bekliyor hepsini seviyorumZayıflarım diye sakladığım kıyafetleri ayıkladım attım
Teşekkür ederimmCok güzel gözüküyo eline sağlık
Canım kolaylıkla gelsin inşallah rabbim yardımcınız olsunHayırlı günler hayırlı sabahlar hanımlar. benim dün doktor kontrolüm vardı bayağı benim için zordu geldiğimden beri çok fazla ağladım elhamdülillah bir sağlık sorunu sıkıntısı yok ama doktor hiçbişe konuşamıyor ne normal diyebiliyor ne sezeryan ikisinide denemek istiyor bu benim için çok zor yani her şeyi düşünüyorum yapabilir miyim aksi bir şey olur mu önce normal deniycez Suni sancıyla pazartesi gününe kadar eğer kendi sancım gelmezse daha sonra suni sancı da bebeği kanala yerleştirmezse sezeryana geçeceğim sürekli kafamda düşünceler var dualarınızı bekliyorum
Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin bi nefeste kurtul inşallahHayırlı günler hayırlı sabahlar hanımlar. benim dün doktor kontrolüm vardı bayağı benim için zordu geldiğimden beri çok fazla ağladım elhamdülillah bir sağlık sorunu sıkıntısı yok ama doktor hiçbişe konuşamıyor ne normal diyebiliyor ne sezeryan ikisinide denemek istiyor bu benim için çok zor yani her şeyi düşünüyorum yapabilir miyim aksi bir şey olur mu önce normal deniycez Suni sancıyla pazartesi gününe kadar eğer kendi sancım gelmezse daha sonra suni sancı da bebeği kanala yerleştirmezse sezeryana geçeceğim sürekli kafamda düşünceler var dualarınızı bekliyorum
Canım kolaylıkla gelsin inşallah rabbim yardımcınız olsun
Aminn inşallah canlar Allah razı olsunAllah hayırlı kolay doğum nasip etsin bi nefeste kurtul inşallahgönlünü ferah tut inşirah oku bol bol
Rabbim sağlıkla, kolaylıkla, bir avazda yavrunu kucağına almayı nasip eylesinHayırlı günler hayırlı sabahlar hanımlar. benim dün doktor kontrolüm vardı bayağı benim için zordu geldiğimden beri çok fazla ağladım elhamdülillah bir sağlık sorunu sıkıntısı yok ama doktor hiçbişe konuşamıyor ne normal diyebiliyor ne sezeryan ikisinide denemek istiyor bu benim için çok zor yani her şeyi düşünüyorum yapabilir miyim aksi bir şey olur mu önce normal deniycez Suni sancıyla pazartesi gününe kadar eğer kendi sancım gelmezse daha sonra suni sancı da bebeği kanala yerleştirmezse sezeryana geçeceğim sürekli kafamda düşünceler var dualarınızı bekliyorum
Aminn inşallah Allah razı olsun canımRabbim sağlıkla, kolaylıkla, bir avazda yavrunu kucağına almayı nasip eylesin
Düşünmemeye çalış tevekkül et bol inşirah suresi oku Allah yar ve yardımcınız olsun
Rabbim sağlıkla en kolayı en iyisi senin ve bebek için neyse ona yönlendirsin ve sorunsuz kucağına almayı nasip etsinHayırlı günler hayırlı sabahlar hanımlar. benim dün doktor kontrolüm vardı bayağı benim için zordu geldiğimden beri çok fazla ağladım elhamdülillah bir sağlık sorunu sıkıntısı yok ama doktor hiçbişe konuşamıyor ne normal diyebiliyor ne sezeryan ikisinide denemek istiyor bu benim için çok zor yani her şeyi düşünüyorum yapabilir miyim aksi bir şey olur mu önce normal deniycez Suni sancıyla pazartesi gününe kadar eğer kendi sancım gelmezse daha sonra suni sancı da bebeği kanala yerleştirmezse sezeryana geçeceğim sürekli kafamda düşünceler var dualarınızı bekliyorum
Aminn inşallah Allah razı olsun canımRabbim sağlıkla en kolayı en iyisi senin ve bebek için neyse ona yönlendirsin ve sorunsuz kucağına almayı nasip etsin
Dr ler o an karar verebiliyor kardeşine de normal doğum dediler sezeryan oldu
Belki bu yüzden bir şey demiyordun bebeğin duruşuna göre doğum nasıl olucak belli değildir
Sağlıkla gelsin inşallah ❤
Yok bonus biraz kendimi sıktım galibaBoşver kalsın sero sen biraz durul dinlen
Mide sıkıntıların mı başladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?