Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabah namazını kılıp öyle uyudum
10 u geçe kalkıp oğluma kahvaltı hazırladım️ giydirdim onu okula götürdüm geldim
Eşim de hastalandı bugün beraber oruç tutma niyetimiz vardı ama olmadı
Şimdi ona kahvaltı hazırlayıp ben biraz uyumak istiyorum ama mübarek cuma saati de geldi

Bugün güzel bi temizlik yapmam lazım yarın günübirlik şehirdışına gidip gelicez inşallah
Elimin altı çok kalabalık her yerde
Çamaşırlarım birikti onları yıkamam lazım büyük süpürgeme filtre lazım düzgünce koltuk halı çekemiyorum
Akşama yemek yapmam lazım
Bide yarına bi kalıp kek yapsam güzel olur

Öğleden sonra maratona çıkalımm

Bu ara bende çok duygusalım ay hareketleri olabilir belki
Bide sanırım buna ankasiyete deniyor bende bu ara arttı
Aklıma hep olası kötü şeyler geliyor özellikle geceleri ya böyle olursa ya şöyle olursa diye Allahım

Şaşırdım emojisi yaptım

Gönül aynı şeyleri yaşıyorum inanki sürekli kötü negatif şeyler aklıma geliyor
Özellikle deprem korkusu kuraklık
Bir yere giden olsa kaza olursa

Sağlık ocağına gidecem ilaç yazdırıcam anneme babama bir şey olursa sürekli kafamın içi kaynıyor

Inşallah geçicidir çekilecek gibi değil

Gündemden biraz uzak kalmak iyi gelebilir pare zaten içler dolu bir de gündemin gerçekleri ağır geliyor.

Dolunay oldu tabiki oda etkiler

Dinlenicen yatıcan sero ilaçta rahat alamazsın Allah kolaylık versin mübarek günde hepinize şifa versin inşallah

Bu neydi böyle hepimiz hastayız ya geçmiş olsun kuzum

Aman dikkat canım

Geçmiş olsun

Bol sıvı tüketmelisin canım limonlu su iyi gelir

Geçmiş olsun canım terlemeye çalış

Çok geçmiş olsun canımm Allah şifa versin

Hepiniz sağolun. Anneme geldim şimdi biraz yatayım diye kızımda takılsın biraz burda o da sıkıldı komşuya gidelim diyip durdu

Anneme hamileliği söyleyim diyorum ama niyeyse bi heyecan yaptım utandım ya

Hepiniz sağolun. Anneme geldim şimdi biraz yatayım diye kızımda takılsın biraz burda o da sıkıldı komşuya gidelim diyip durdu

Hele yeni gelin hallerine bak kız çok sevinir kızın biliyomu o söylesin

ilknurrr22 oğlun nasıl oldu ilknur geçmiş olsun canım
Canım sabah ateşi vardı suan genel durumu iyi ama bi öksürük var balgam doluyo bogazı. Arda da öyle kac gündür balgam cıkarıyo nasıl biseyse
Ne hastalıgımız bitiyo ne ruh halimizdeki degiskenlik bu erkeklere bisey olmuyo mu acaba hep biz yasıyoruz
Oo senin cok isin var gönül kendini yormadan yap.
Bu negatif düşünceler bende de cok var pare sürekli cocuklarla ilgili şeyler düşünüyorum kalbim sıkışıyo oturup aglıyorum bi geçiyo ama aklımda hep kötü seyler Allah korusun

Kankam ben arayım söyleyim çok utandıysan
Hele yeni gelin hallerine bak kız çok sevinir kızın biliyomu o söylesin
Ben ardaya söyletmistim hamile oldugumu. Annem ciddiye almadı kardeşim olcak anneanne diyo annem yok oglum daha degil diyo gerçekten olcak anneanne diye pesinde geziyo cocugum hâlâ inanmadı en son ben söyledim dogru söylüyo diye

Daha değil oğlum mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…