Sağol canım Allah razı olsunmavibaloncuk baloncuğum Allah'ım kabul etsin orucunu inşallah
Limonsuzzcay inşallah en doğru zamanda olsun limonsuz
Oğluna geçmiş olsun canm Allah şifalar versin inşallahBen de bugun yazmaya değer bişey yapmadım dicektimmavibaloncuk okuyunca utandım şimdi ne diyim
Oğluş hasta olduğu için bütün gündür onu eğliyorum o cepte zaten
Bulaşık mak boşalttım
3 çeşit yemek yaptım
İrmik helvası yaptım
Kuran okudum
Birkaç görüntülü aramaya katıldım
Şimdi mutfaktan çıktım biraz uzandım, dermanım kalmadı an itibariyle.
Oğlan da kızlarla oynuyor keyfi yerinde.
Uzanayım 10 dk
Aslında iş yapmacaktım da işler birbirini kovaladıBen de bugun yazmaya değer bişey yapmadım dicektimmavibaloncuk okuyunca utandım şimdi ne diyim
Oğluş hasta olduğu için bütün gündür onu eğliyorum o cepte zaten
Bulaşık mak boşalttım
3 çeşit yemek yaptım
İrmik helvası yaptım
Kuran okudum
Birkaç görüntülü aramaya katıldım
Şimdi mutfaktan çıktım biraz uzandım, dermanım kalmadı an itibariyle.
Oğlan da kızlarla oynuyor keyfi yerinde.
Uzanayım 10 dk
Bakar bakaaar. Görmezden geliyorum bana da bakıyorlar daAslında iş yapmacaktım da işler birbirini kovaladıher yer beni sil der gibi baktı
Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesinkayınvalidem vefat etmiş az önce eşim aradı
Bende yasin okurum müsait oluncakızlar hepinizi tek tek etiketliyemedim, Allah razı olsun işlerimi toparladım,
akşam yola çıkıcaz nasipse , kuran okumak isteyen olursa kv için çok sevinirim
hastaydı, yaşlıydı ama çok üzüldüm eşimin annesi sonuçta babasına da üzülmüştüm ama anne daha başka oluyo
eşimde çok kötüdür şuan tam anlıyamadı belki ama köye gidince çok zor olucak
Amin Allah razı olsun bizimle birlikte bütün isteyenlere inşAllahHakkında hayırlısı olsun inşallah en hayırlı vakitte olur inşallah
Amin Allah razı olsun serommavibaloncuk baloncuğum Allah'ım kabul etsin orucunu inşallah
Limonsuzzcay inşallah en doğru zamanda olsun limonsuz
Geçmiş olsun pinhan hastalık bitmiyoDün geceden daha iyiydi Sweet
Ateş ve öksürük var ama yine de rahat geçti gecesi
Birşeyler yedi yatıyor
Kendine iş arama sweetHep yıkayıp koyarım ben toprağı falan dökülüyor içine diye
Allah hayırlı zamanda gönlüne göre nasip etsin insallah canımHamile değilmişim
Zaten olmaz gözüyle baktığım için çok üzülmedim. Olsaydı sevinirdim amakısmet artık
Allah en hayırlı zamanda nasip eder inşallahHamile değilmişim
Zaten olmaz gözüyle baktığım için çok üzülmedim. Olsaydı sevinirdim amakısmet artık
Başınız sagolsun Allah rahmet eylesinkızlar hepinizi tek tek etiketliyemedim, Allah razı olsun işlerimi toparladım,
hastaydı, yaşlıydı ama çok üzüldüm eşimin annesi sonuçta babasına da üzülmüştüm ama anne daha başka oluyo
Abla başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah ben de bi Yasin okur bağışlarımkızlar hepinizi tek tek etiketliyemedim, Allah razı olsun işlerimi toparladım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?