- Emoji Skoru
- 111.021
- Puanlar
- 798
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun abla Allah sabır versin sizlerekayınvalidem vefat etmiş az önce eşim aradı![]()
![]()
![Palms up together: light skin tone :palms_up_together_tone1: 🤲🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fb.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun abla Allah sabır versin sizlerekayınvalidem vefat etmiş az önce eşim aradı![]()
![]()
Başınız sağolsun ablacımkayınvalidem vefat etmiş az önce eşim aradı![]()
![]()
Ilık süt, zerdeçal, bal çok iyi geliyor da, hamileyken zerdeçal iyi midir bilmiyorum, bir bak istersen.Galiba bende de öksürük cereyan ediyor. Boğazım gıcık gibi şuan. Ne içiyonuz bende içiyim de artmadan gitsin
Başınız sağ olsun abla mekanı cennet olsunkayınvalidem vefat etmiş az önce eşim aradı![]()
![]()
mübarek günde Rabbim rahmet etsin başınız sağolsunkayınvalidem vefat etmiş az önce eşim aradı![]()
![]()
Mor renkYani ucunda var kaç tane bilmiyorum da yazık açsın onlar da şimdi kessen hemen dak çıkmaz biraz dinlenir.
Rengi neydi? Yaprak arkası koyu renkmiş çözmeye çalışıyorum ben de
Yapılmamış hali mi buBugün yazmaya değer bir iş yapmadım
İş yapasım da yok
Kanepe örtüleri yıkanmıştı kurudu serdim
Oturma odası halısını fırçayla aldm yerini sildim
Mutfak halısını fırçayla aldm yerini sildim
Ocak demirlerini ve aspiratör filtresini deterjanlı suda bekletip temizledim yerleştirdim ocağı sildim, dolap kapaklarını yüzeysel sildim
Koridoru sildim
Tozları aldm
Akşama yemek hazırlayacam
Başka iş yapmayacam ibadetle geçirecem inşallah![]()
Ben dün ceviz içi kabuğu kaynatıp içine bal limon karabiber atarak içtim. Çok su içtim içine limon sıkarak. Halen var öksürük ama çok değil
Bende tam bana zararı olur mu diyecektim :)Ssero Canım gebelik var sende bilemedim şimdi... sen bol su iç.. meyve sık suyunu iç
Hiç yapmadığım bişey olduğu için bana büyük iş gibi geldiHep yaparım ben ahahahahaneresi iş len bu suya tut yıka kuruyunca koy
![]()
Ya onu içiyordum ama midemi ekşitti son iki seferZencefil bal limon içebilirsin. Zencefili yine de abartma sen
Zerdaçal sütün içine mi atılıyorIlık süt, zerdeçal, bal çok iyi geliyor da, hamileyken zerdeçal iyi midir bilmiyorum, bir bak istersen.
Aa hasta mıydı abla başınız sağolsun. Mübarek güne nasip olmuş. Allah sabır versinkayınvalidem vefat etmiş az önce eşim aradı![]()
![]()
Evet çay kaşığının ucuyla atZerdaçal sütün içine mi atılıyor
Yazmaya değer bir iş yapmadın mıBugün yazmaya değer bir iş yapmadım
İş yapasım da yok
Kanepe örtüleri yıkanmıştı kurudu serdim
Oturma odası halısını fırçayla aldm yerini sildim
Mutfak halısını fırçayla aldm yerini sildim
Ocak demirlerini ve aspiratör filtresini deterjanlı suda bekletip temizledim yerleştirdim ocağı sildim, dolap kapaklarını yüzeysel sildim
Koridoru sildim
Tozları aldm
Akşama yemek hazırlayacam
Başka iş yapmayacam ibadetle geçirecem inşallah![]()
Ben dolaba koyuyorum hiç bişey olmuyor. Ama kuru kayısı gibi düşün küf ve böceklenme yoksa sıkıntı olmazKızlar tuzla güneşte kurutulmuş domatesin bir süresi var mı? 2 yıl önce kurutmuştum, baktım kilerde hala var. Görünürde hiçbir şey yok.