- Emoji Skoru
- 6.072
- Puanlar
- 73
Netten bakayım bi canım sağol.Evet çay kaşığının ucuyla at
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Netten bakayım bi canım sağol.Evet çay kaşığının ucuyla at
çok güzel ama yaprakları sağlıklı görünüyor demek rengi pembe mor olan orkidelerin yaprak arkası renkli oluyorMor renk
Bekleyeyim o zaman
kayınvalidem vefat etmiş az önce eşim aradı![]()
![]()
Abla inşallah biraz toparlayınca bi yasin okurum ruhunakızlar hepinizi tek tek etiketliyemedim, Allah razı olsun işlerimi toparladım,
akşam yola çıkıcaz nasipse , kuran okumak isteyen olursa kv için çok sevinirim
![]()
hastaydı, yaşlıydı ama çok üzüldüm eşimin annesi sonuçta babasına da üzülmüştüm ama anne daha başka oluyo
eşimde çok kötüdür şuan tam anlıyamadı belki ama köye gidince çok zor olucak
Zararı yok diyosan evde var canım yapayım inşallahSsero kuru dutu içiyo hayal varsa sende iç komposto gibi düşün bi sakıncası yok sana.
Aaa zencefil bulantıya iyi gelir belki limon yapmıştırYa onu içiyordum ama midemi ekşitti son iki sefer![]()
kızlar hepinizi tek tek etiketliyemedim, Allah razı olsun işlerimi toparladım,
akşam yola çıkıcaz nasipse , kuran okumak isteyen olursa kv için çok sevinirim
![]()
hastaydı, yaşlıydı ama çok üzüldüm eşimin annesi sonuçta babasına da üzülmüştüm ama anne daha başka oluyo
eşimde çok kötüdür şuan tam anlıyamadı belki ama köye gidince çok zor olucak
Biri yaptı ama hangisi bilmiyorumAaa zencefil bulantıya iyi gelir belki limon yapmıştır
Meyve canım niye zararı olsun baharat gibi otlar gibi değilZararı yok diyosan evde var canım yapayım inşallah
Başınız sağolsun abla mekanı cennet olsun inşAllahkayınvalidem vefat etmiş az önce eşim aradı![]()
![]()
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız sağ olsun ablakayınvalidem vefat etmiş az önce eşim aradı![]()
![]()
Hakkında hayırlısı olsun inşallah en hayırlı vakitte olur inşallahHamile değilmişim
Zaten olmaz gözüyle baktığım için çok üzülmedim. Olsaydı sevinirdim amakısmet artık
![]()
Yazmaya değmezmiş hakkatenBugün yazmaya değer bir iş yapmadım
İş yapasım da yok
Kanepe örtüleri yıkanmıştı kurudu serdim
Oturma odası halısını fırçayla aldm yerini sildim
Mutfak halısını fırçayla aldm yerini sildim
Ocak demirlerini ve aspiratör filtresini deterjanlı suda bekletip temizledim yerleştirdim ocağı sildim, dolap kapaklarını yüzeysel sildim
Koridoru sildim
Tozları aldm
Akşama yemek hazırlayacam
Başka iş yapmayacam ibadetle geçirecem inşallah![]()