- Emoji Skoru
- 18.650
- Puanlar
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her gün içiyorum bir bardak inşallah iyi gelirDoğru tabi inş çabuk hafifler dut enfeksiyona iyi gelir derler devam et bırakma varsa bir şey temizlemeye yardımcı olur belki
Şeffaf saksıya alayım o zamn
Peki yeni çiçekler açtıktan sonra mı keseyim
Birde sulamasıni nasl yapmaliyim
Ulan niye sayılı içiyosun üç dört sefer içsene demlikle yap uğraşma her seferindeHer gün içiyorum bir bardak inşallah iyi gelir![]()
orkidelerin çiçek açması bitince her sene o dalların kesilmesimi gerekiyo bende bilmiyodumYani ucunda var kaç tane bilmiyorum da yazık açsın onlar da şimdi kessen hemen dak çıkmaz biraz dinlenir.
Rengi neydi? Yaprak arkası koyu renkmiş çözmeye çalışıyorum ben de
orkidelerin çiçek açması bitince her sene o dalların kesilmesimi gerekiyo bende bilmiyodum
Ben, dün sabahtan gece kadar kaç kez neler neler içtim. Öyle bir kez kaynat iç az gelir hayal. Bol sıvı tüketmek lazım ki yumuşasın boğazlar ve öksürük de kesilsinHer gün içiyorum bir bardak inşallah iyi gelir![]()
Demlikle yapmak hiç aklıma gelmedi cezvede yapıp içiyordumUlan niye sayılı içiyosun üç dört sefer içsene demlikle yap uğraşma her seferinde
Tamam abla bugün ne bulursam içiyimBen, dün sabahtan gece kadar kaç kez neler neler içtim. Öyle bir kez kaynat iç az gelir hayal. Bol sıvı tüketmek lazım ki yumuşasın boğazlar ve öksürük de kesilsin
Ben dün ceviz içi kabuğu kaynatıp içine bal limon karabiber atarak içtim. Çok su içtim içine limon sıkarak. Halen var öksürük ama çok değilGaliba bende de öksürük cereyan ediyor. Boğazım gıcık gibi şuan. Ne içiyonuz bende içiyim de artmadan gitsin
Ben dün ceviz içi kabuğu kaynatıp içine bal limon karabiber atarak içtim. Çok su içtim içine limon sıkarak. Halen var öksürük ama çok değil
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun sabırlar diliyorum ablaakayınvalidem vefat etmiş az önce eşim aradı![]()
![]()
Allah razı olsun canım sağolasın akşam yola çıkarız nasipseAllah rahmet eylesin başınız sağolsun sabırlar diliyorum ablaa![]()
Allah rahmet eylesin.kayınvalidem vefat etmiş az önce eşim aradı![]()
![]()
Hep yaparım ben ahahahahaHarikasın.
Bugün bunu yapmışın ya bence başka iş yapma
çünkü ben olsan yapmam![]()
Zencefil bal limon içebilirsin. Zencefili yine de abartma senGaliba bende de öksürük cereyan ediyor. Boğazım gıcık gibi şuan. Ne içiyonuz bende içiyim de artmadan gitsin