• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucaginiza almak nasip olsun 🙏
Sağol canım Allâh razı olsun 🥰
✅Tüm evi havalandırdım
✅Yatağımızı topladım
✅Wc leri yıkadım
✅Kahvaltı hazırladım, topladım
✅Elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım
✅Patates yıkadım yerine koycam kuruyunca
✅Ocağı sildim
✅Mutfağı süpürdüm

Başka da bir işim inşallah sonradan çıkmazsa

Yemeğim var az, kuru fasulye ya da nohut yapcam birazdan
Bende papatya ablanın sorduğunu sorcam. Patatesleri niye ykkıyon kız

✅Bütün evi süpürdüm, sildim.
✅Koltukları süpürdüm.
✅Sehpa ve cam önlerinin tozunu aldım.
✅Tuvalet banyo yıkadım.
✅Nevrsimler yıkandı kapı üstüne attım.
✅Yeni çamaşır attım yıkandı.
✅Kurutmaya attım.

Odalara oda kokusu sıktın o da rahatsız etti boğazımı ya. 😏

Kızımı anneme bıraktım az keyif yapayım temizlik bitince dedğm ama şuan kahve içesim de yok. Evde olsaydı kesin içmek isterdim 🤣

Hanımlar orkide bakımından anlayan varmı iki dal orkidem var nasıl bakım yapmam gerek bilmiyorum kaç günde bir sulamak gerek

Dallarındaki çiçekler dökülünce kesilmesi lazımdı kesmemişsin sanırım en uçtan yeni çiçek veriyor.

Tül var üstünde onun olmaması lazım.
SEramikte olmuyor ışık gören şeffaf saksıda iyi oluyor diyorlar ama bu saksıda bile büyümüş

Dalı kesseydin yeni dal ve yeni çiçekler çıkacaktı kesmediğin için bütün gücünü o dalı besleyip çiçek vermeye harcamıştır çiçekleri az olabilir

Dallarındaki çiçekler dökülünce kesilmesi lazımdı kesmemişsin sanırım en uçtan yeni çiçek veriyor.

Tül var üstünde onun olmaması lazım.
SEramikte olmuyor ışık gören şeffaf saksıda iyi oluyor diyorlar ama bu saksıda bile büyümüş

Dalı kesseydin yeni dal ve yeni çiçekler çıkacaktı kesmediğin için bütün gücünü o dalı besleyip çiçek vermeye harcamıştır çiçekleri az olabilir
Şeffaf saksıya alayım o zamn
Peki yeni çiçekler açtıktan sonra mı keseyim
Birde sulamasıni nasl yapmaliyim

Back