- Emoji Skoru
- 161.652
- Puanlar
- 798
Bu gün biraz yumuşadı 2 gün çok kuru kuru öksürdümBoğmaca da görülmeye başlandı yazmışlar geçen nette
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gün biraz yumuşadı 2 gün çok kuru kuru öksürdümBoğmaca da görülmeye başlandı yazmışlar geçen nette
Dün geceden daha iyiydi SweetOğlun nasıl oldu pinhan
bal şerbetide iyi geliyo kuru öksürüğe efser çok geçmiş olsun canımBu gün biraz yumuşadı 2 gün çok kuru kuru öksürdüm![]()
Teşekkür ederim Sedasweetgirlcandy geçmiş olsun
Sağol canım Allâh razı olsunHayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucaginiza almak nasip olsun![]()
Bende papatya ablanın sorduğunu sorcam. Patatesleri niye ykkıyon kızTüm evi havalandırdım
Yatağımızı topladım
Wc leri yıkadım
Kahvaltı hazırladım, topladım
Elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım
Patates yıkadım yerine koycam kuruyunca
Ocağı sildim
Mutfağı süpürdüm
Başka da bir işim inşallah sonradan çıkmazsa
Yemeğim var az, kuru fasulye ya da nohut yapcam birazdan
Kız hamilesin ne cam silmesi dinlenAnladım canım benim kolay gelsin. Haftaya çarşamba kızımın doğum günü benimde silmem gerekiyor ama gözümde büyüyor şuan ya. Bide kar yağıyor burda hala
Ya bilmiyorum ama hiç durmak ve kendimi dinlemek istemiyorum baloncuk. Sürekli iş yapmak bişeyle meşgul olmak istiyorumKız hamilesin ne cam silmesi dinlen![]()
Uğraş ama tehlikeli işler yapma canm Allah korusunYa bilmiyorum ama hiç durmak ve kendimi dinlemek istemiyorum baloncuk. Sürekli iş yapmak bişeyle meşgul olmak istiyorum![]()
Hep yıkayıp koyarım ben toprağı falan dökülüyor içine diyepatatesleri niye yıkadın çokmu çamurluydu , ben hiç yıkamamıyorumda![]()
Bi çuval alsan bi çuvalıda yıkıcab mıHep yıkayıp koyarım ben toprağı falan dökülüyor içine diye![]()
Şükür aman iyi olsun çocuklar yaaDün geceden daha iyiydi Sweet
Ateş ve öksürük var ama yine de rahat geçti gecesi
Birşeyler yedi yatıyor![]()
Benim de dünden beri kuru öksürüğe döndüBu gün biraz yumuşadı 2 gün çok kuru kuru öksürdüm![]()
TopraklıSağol canım Allâh razı olsun
Bende papatya ablanın sorduğunu sorcam. Patatesleri niye ykkıyon kız
Hanımlar orkide bakımından anlayan varmı iki dal orkidem var nasıl bakım yapmam gerek bilmiyorum kaç günde bir sulamak gerek
1 çuval zaten ama o balkonda duruyor. Patatesliğe koyarken koyduğum kadarını yıkayıp koyuyorumBi çuval alsan bi çuvalıda yıkıcab mı![]()
Şeffaf saksıya alayım o zamnDallarındaki çiçekler dökülünce kesilmesi lazımdı kesmemişsin sanırım en uçtan yeni çiçek veriyor.
Tül var üstünde onun olmaması lazım.
SEramikte olmuyor ışık gören şeffaf saksıda iyi oluyor diyorlar ama bu saksıda bile büyümüş
Dalı kesseydin yeni dal ve yeni çiçekler çıkacaktı kesmediğin için bütün gücünü o dalı besleyip çiçek vermeye harcamıştır çiçekleri az olabilir
Harikasın.1 çuval zaten ama o balkonda duruyor. Patatesliğe koyarken koyduğum kadarını yıkayıp koyuyorum